Sosem láttál még ennyire menő nagymamákat!

Menő nagymamák, akiket nem érdekel, hogy mi a véleményed róluk

Szerző: kvothe - 2017.01.22.

Felnőni unalmas – vallják ezek a meglepően laza nagymamák. Megmutatták, hogy ők márpedig azt csinálnak, amit csak akarnak, és közben menőbbek mindannyiunknál.

Sosem láttál még ennyire menő nagymamákat!

Amikor meghallod a nagymama szót, akkor bizonyára egy mosolygós, szemüveges ősz hajú néni jut eszedbe, aki mindig egy hadseregnek elegendő finomsággal várja a gyerekeket és unokákat. Ők azok, akik több dolgot láttak már életükben, mint amiket mi el tudnánk képzelni, de a sok rossz ellenére mégis mindig van számunkra egy kedves mosolyuk.

 

10-ből 9 mama valóban ilyen, de mi a helyzet azzal az eggyel, aki úgy döntött, hogy fellázad a sztereotípiák ellen? Aki a kártyázás helyett inkább videojátékokkal játszik, vagy kötögetés helyett tetoválást varrat a lábára? Bizony, ilyen nagyik is léteznek!

 

{cikk}ferfibarlang.hu:idos-neni-nyugdija{/cikk}

 

Persze belőlük sem hiányzik a szeretet, de miért töltenék az egész napot a konyhában, ha konditerembe is járhatnak? Összeszedtünk néhány nagymamát, akik bebizonyították, hogy az élet a nyugdíj után kezdődik!

 

Lássuk őket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket