A Mercedes jövőre a Red Bull szakembereivel erősít

A Mercedes jövőre a Red Bull szakembereivel erősít

Szerző: Jobs24 - 2013.12.19.

A Mercedes menedzsmentje ma hivatalosan is bejelentette, hogy a Red Bulltól érkező két új szakemberrel vágnak neki a 2014-es szezonnak. Mondhatni ez egy komoly veszteség lehet az energiaitalosok számára, mivel mind Mark Ellis, mind pedig Giles Wood kulcsfontosságú pozíciót töltött be a csapaton belül.

A Mercedes jövőre a Red Bull szakembereivel erősít

Ami eddig még csak pletyka volt, az ma hivatalosság vált, mivel korábban a BBC és Bild magazin többször is utalt arra, hogy Mercedes már javában tervezgeti a Red Bull csapaton belül két roppant fontos státuszt elfoglaló szakemberének a szerződtetését. A krábbiakban már arról is szó esett, hogy a Mercedes vezetősége immáron a világbajnoki címért kíván küzdeni a következő években, így fontos a csapaton belüli erősítés. Az eddigi években Mark Ellis a járműdinamikai vezetőjeként dolgozott, Giles Wood pedig a szimulációkért és az elemzésekért volt felelős a Red Bull háza táján.

 

 

A 2013-as esztendő világbajnoki ezüstérmes csapata nem csupán két remek szakemberrel gazdagodott, hanem végre megtudhat néhány fontos információt a Red Bull csapat működési struktúrájáról is, amely akár a Mercedes számára is hasznos lehet a csapatfejlesztés terén.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket