Megtalálod, hogy mi a baj ezzel a képpel?

Valami nagyon nincs rendben ezzel a képpel…

Szerző: kvothe - 2017.02.12.

A kép készítője nem feltétlenül ilyennek szánta a képet, de megtalálod rajta, hogy miért tartják olyan furának?

Megtalálod, hogy mi a baj ezzel a képpel?

Az efféle szelfikkel már mindenki találkozott. A lány (vagy fiú) valami furcsa arckifejezést vág, ő a kép központja, a fő attrakció. Tükör előtt, barátokkal, egyedül, kéz a száj előtt, kéz a csípőn, fekve, állva, ülve, amit csak el tudunk képzelni. Ez ma a divat, és millió ilyen képet találhatunk a neten.

 

Azonban néhány kép nem feltétlenül azért válik népszerűvé, mert olyan szép lenne a rajta szereplő egyén, hanem inkább mert valami megmagyarázhatatlan furcsaság is szerepel rajtuk a lányokon/fiúkon kívül. Ilyenre példa az alábbi kép is. Hogy a lány mennyire vonzó, azt mindenkinek a személyes ízlésére bízzuk, azonban nem ezért lett olyan felkapott a fénykép. De vajon te meg tudod mondani, hogy mi nincs rendben a képpel?

 

 

Az interneten kommentelők közül sokan nem értették, hogy mi lehet a baj. „Segítsen valaki, mert én nem találok semmi szokatlant” vagy „Ezzel a képpel minden rendben van, nem értem, miről beszél mindenki” – hasonló hozzászólásokat láthatunk sok helyen a kép alatt.

 

Ha nem találtad ne aggódj, a következő oldalon megmutatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket