notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ez kell a nőnek a pénzen kívül

hirdetes

Férfi megkérdezte: mi kell a nőnek a pénzen kívül? Egy nő válaszolt:

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Egy közösségi oldalon megkérdezte egy férfi, hogy mi kell a nőknek a pénzen kívül. Egy igazi NŐ válaszolt. Nagyon meglepő és tanulságos, amit ír, érdemes elolvasni, majd elgondolkodni rajta, nemtől függetlenül...

Ez kell a nőnek a pénzen kívül

Vannak olyan férfiak akik tisztelik és becsülik a nőket és vannak olyanok akik csak azt mondják rájuk, hogy mindig elégedetlenek és nagy elvárásaik vannak. Ez utóbbi típusú férfi volt, aki minap egy közösségi oldalon érdeklődőtt… Ma egy olyan hölgy válaszát olvashatjátok, aki nagyon szépen megfogalmazta azt, hogy mi kell egy IGAZI nőnek. Minden szavával egyetértek!

Egy közösségi oldalon olvastam amit egy fiatal férfi kérdezett: “Hölgyeim mi kell nektek a pénzen kívül ebben az életben?”

Nagyon őszintén fogok válaszolni erre a kérdésre:

“Drágám, szükségem van stabilitásra, biztonságban akarom érezni magam melletted. Azt akarom, hogy legyen jövőm. Nem akarom, hogy csak azt mondd, szeretlek, érezni is akarom. Azt akarom, hogy bizonyítsd be a viselkedéseddel, a terveiddel, hogy ne a második helyen legyek az édesanyád után.

hirdetes

Biztos akarok lenni abban, ha megbetegszem akkor te nem leszel ideges, nem fogsz kiabálni, hanem segíteni fogsz nekem. Biztos akarok lenni abban, hogy nyugodtan elengedhetlek a világ bármelyik pontjára anélkül, hogy azon kellene rágódnom, hogy ott más nők is vannak.

Konkrét dolgokat akarok, nincs időm arra várni, hogy megkomolyodj, hogy kifizesd a házad hitelét és egyéb kifogásokat meghallhatnom, csak azért, hogy elkerüld a házasságot.

hirdetes

Nem akarom, hogy a gyermekeimnek azt kelljen elmagyarázzam, hogy az apjuk nem bízik magában és mindentől fél, és újra depresszióban szenved, amit távol a családjától kezelnek, a haverokkal, a sarki kocsmában.

Nem akarom azt, hogy néhány év elteltével arra jöjjek rá, hogy feleslegesen töltöttem az időmet. Nincs szükségem a barátaid beleegyezésére, az édesanyád szeretetére. Egy igazi férfire van szükségem! Ha gyáva vagy és nem tudod vállalni a felelősséget, akkor bármilyen gazdag lehetsz, nem fogsz érdekelni. Egy igazi férfira van szükségem!”

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Asztal

Ez a sokoldalú bútordarab minden otthon elengedhetetlen kelléke. Legyen szó a nappaliról,... Tovább

Ház

A történelem folyamán az embernek mindig is egyik alapszükséglete volt, hogy fedelet találjon... Tovább

Tovább a lexikonra
Nők Vadító csajok Világunk