Mi vár a férfiakra 2014-ben

Mi vár a férfiakra 2014-ben

Szerző: mprof - 2014.01.08.

Kezdetét vette egy új év, új eseményekkel, új divatrendekkel, sokaknak új reményekkel, új célokkal. Nagyon sok minden fog változni ebben az évben a divat terén, rengeteg új autó érkezik a piacra, kezdetét veszi ismét a labdarúgó világbajnokság, mi pedig továbbra is várunk minden olvasót friss, érdekes hírekkel, cikkekkel. Most pedig nézzük mi is várható a 2014-es évben.

Kezdetét vette egy új év, új eseményekkel, új divatrendekkel, új reményekkel, új célokkal. Nagyon sok minden fog változni ebben az évben a divat terén, rengeteg új autó érkezik a piacra, mi pedig továbbra is várunk minden olvasót érdekes hírekkel.

 

 

Változások a férfidivatban

A 2014-es divattrendek mindenki számára kedvezőek lesznek, ugyanis a kollekciókban megtalálható a csíkos, a kockás, a színes, illetve az egyszerű szürke, fekete, fehér is. A korábbi évekhez képest viszont a feltűrt szárú, illetve a magas derekú nadrágok is divatossá válnak. Előkerülnek újra a régen nagyon népszerű Bomber dzsekik is, melyek szinte mindenhez illenek. Öltönyökben hódítani fog az egyszerű tetőtől talpig fehér szín, illetve a mintás zakók is egyre nagyobb teret hódítanak az év során. 

 

 

2014 autó újdonságai

Ebben az évben a német prémiummárkák mutatják majd be a legtöbb új modellt. Mozgalmas év elé néz a BMW. 2014 első negyedévében megkezdődik a 2-es kupé és a 4-es kabrió értékesítése, és az X3-ason is ráncfelvarrást hajtanak végre. Nyártól lesz megvásárolható a négyajtós M3 és a kétajtós M4 sportmodell, melyek első ízben kapnak turbófeltöltős motort.
Újdonsággal érkezik a Maserati, ugyanis története első szabadidő autóját készül bemutatni ebben az évben. Idén itthon is megvásárolható lesz a Skoda Fabia és a Nissan Qashqai új generációja és az bemutatkozik az új Opel Astra is. Az év első felében megérkezik a négyajtós, lépcsőshátú Mazda3, de ennél sokkal izgalmasabb lesz az Alfa Romeóval közösen fejlesztett, negyedik generációs MX-5őszi premierje. 2014 egyik legfontosabb autós újdonsága – természetesen nem a magyar piacon – az új Mercedes C-osztály érkezése, amely minden bizonnyal a legeladottabb típusa lesz a stuttgarti gyártónak a következő öt-hat évben. A Mitsubishi 2014 első felében kezdi el értékesíteni az Outlander konnektoros hibrid változatát, a PHEV-t.

 

 

Események - Labdarúgó Világbajnokság

A négy évente megrendezésre kerülő labdarúgó világbajnokság idei székhelye Brazília. Az esemény június 12. és július 13 között várja a labdarúgás szerelmeseit. A torna nyitómérkőzését São Paulóban, a döntőt Rio de Janeiróban, a Maracanã Stadionban játsszák. Hihetetlen izgalmak várhatóak, ugyanis a házigazda brazil gárda mellett bivalyerős jelenleg Spanyolország, Németország, Argentína nemzeti 11-e is, és ne feledkezzünk meg a többiekről sem, hiszen bármi megtörténhet a fociban. Válogatottunk nagy sajnálatra idén sem képviseli Hazánkat a rangos eseményen.

 

 

Események - munkaszüneti napok

2014-ben több ünnepnap is úgy esik, hogy öt hosszú hétvége lehet, az ünnepek körüli szabadnapokat az eddigi gyakorlatnak megfelelően szombaton kell ledolgozni.

Április 21. Húsvét hétfő, munkaszüneti nap
Május 1. csütörtök – munkaszüneti nap
Május 2. péntek – szabadnap
Munkanap: Május 10. szombat
Június 9. Pünkösd hétfő
Augusztus 20. szerda - Az államalapítás ünnepe
Munkanap: Október 18. szombat
Október 23. – csütörtök munkaszüneti nap
Október 24. péntek munkaszüneti nap
Munkanap: December 13. szombat
December 24. szerda - munkaszüneti nap
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket