A Microsoft Surface Studio az iMac új riválisa

Lenyűgöző az új Microsoft Surface Studio – az Apple kezdhet izzadni!

Szerző: kvothe - 2016.10.27.

Az új Surface Studio a legjobbakat ígéri a felhasználóknak – lássuk mi mindenre képes!

 

A Microsoft Surface Studio az iMac új riválisa

Az Apple és a Microsoft az ősidők óta a legnagyobb riválisok az informatika világában. A két számítógép-szuperhatalom küzdelméről könyveket lehetne írni, mi ma azonban a legfrissebb újdonságról írtunk.

 

A Microsoft néhány nappal ezelőtti Windows 10 rendezvényen bemutatta a Surface család legújabb tagját, a Surface Studio-t. A minden-az-egyben számítógép a cég válasza az Apple iMacjére, amely mindeddig dominálta a designerek világát. Most a másik oldal is igazán csábító kínálattal állt elő, hogy meghódítsa a digitális művészeket.

 

Az új eszköz a világ eddigi legvékonyabb 4,5K-s felbontású LCD képernyőjével van felszerelve, 28”-os (71cm) méretben. A felület természetesen teljesen érintés-érzékeny, a Microsoft PixelSense technológiájával működik. „NullGravitációs” támaszával akár 20 fokig dönthető, amely tökéletes lesz azok számára, akik egy rajzpadhoz hasonlóan szeretnék majd használni.

 

Ez még nem minden! Más újdonságokkal is kedveskedik a Microsoft – a következő oldalon!

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket