Ezért szeretik olyan sokan Keanu Reevest

16 ok, amiért Keanu Reevesről minden ember példát vehetne

Szerző: kvothe - 2017.02.13.

Sokan első sorban a Mátrix Neo-ja ként ismerik, azonban Keanu Reeves nem csupán kiváló színészi tehetségével nyerte el rajongói szeretetét.

Ezért szeretik olyan sokan Keanu Reevest

Keanu Reeves arcát azonnal felismerjük, még akkor is ha egy fekete napszemüveget visel. Leghíresebb szerepe vitathatatlanul az 1999 és 2003 közötti Mátrix-trilógia központi karaktere, Neo volt, de számos egyéb filmben is láthatjuk őt.

 

Ezért a trilógiáért  egyébként összesen 114 millió dollárral jutalmazták, amiből rögtön szét is osztott 80 milliót a Mátrix jelmezeiért és speciális effektjeiért felelős stábtagok között.

 

Ez csupán egy indok, amiért Keanut egy végtelenül emberséges és földhözragadt személynek tartják, aki egyáltalán nem az az „érinthetetlen” szupersztár, akire az ember számítana. Mindig közvetlenül bánik rajongóival és ezért rengeteg ember elismerését elnyerte.

 

 

Ő maga is rengeteg pofont kapott az élettől. A kábítószer elragadta tőle legjobb barátját River Phoenixet, Jennifer Symával közös gyermeket vártak, aki halva született – később Jennifer autóbalesetben életét vesztette.

 

Mindezek ellenére Keanu Reeves a mai napig egy igazi mintaember, ezt bizonyítják az alábbiakban felsorolt tények is róla!

 

Lássuk őket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket