Mihalik Enikő meztelen felsőtesttel mutatja meg az Instagramon a kebleit

Mihalik Enikő a képünkbe tolja a melleit az Instagramon

Szerző: Novák Anna - 2023.03.31.

Az Instagramon nem rég bevezetett engedmény szerint, már kirakhatnak nők is képet meztelen felsőtestettel anélkül, hogy az Instagram letiltaná őket. A #FreeTheNipple mozgalom tehát sikeres lett, ezt pedig Mihalik Enikő ki is használta: teljesen meztelen felsőtesttel sütkérezik egy erkélyen.

Mihalik Enikő nem szégyenlős 

Enikő 2000-es évek közepe óta tevékenykedik a divatszakmában, 15 évesen kezdte modellkarrierjét, áttörését 2006-ban érte el, amikor egy magyarországi modeel ügynökség felfedezte. Azóta számos csúcskategóriás divatmárkák divatbemutatóján járt, mint például a Chanel, a Gucci, a Louis Vuitton és a Victoria's Secret.

Enikő számos nemzetközi divatmagazinban is megjelent, többek között a Vogue-ban, a Harper's Bazaar-ban és az Elle-ben, és számos nagy márka, köztük a Gucci, a Max Mara és a Chopard reklámkampányainak arca volt. Jellegzetes megjelenéséről ismert, amely átható kék szemekkel és erős, szögletes állkapocsvonallal rendelkezik.

Lapozz a negyedik oldara és meglátod, amit már annyira szeretnél!

Mihalik Enikő terhesen sem takargatta magát 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket