Nagy lebukások! Playback-előadások, amelyek rosszul végződtek!

Mikre kell vigyáznod, ha playbackelsz? Első rész

Szerző: doszi - 2015.10.30.

Először is arra, hogy énekelj (vagy tátogj), amikor a háttérzenében felcsendül az ének, különben egy életre megjegyzik, hogy nem vagy hiteles előadó. Következő összeállítás-sorozatunkban összeszedtük azokat a momentumokat, amik egy playback-felkéréssel kezdődtek, majd valami miatt emlékezetesen végződtek.

Sokan megbánták már, hogy a könnyebb utat választva nem élőben adtak elő, hanem playbackeltek.

Első körben összeszedtük azt a hat playback-előadást, amik kifejezetten rosszul végződtek:

 

Britney Spears

 

Britney Spears 2007-ben, a Video Music Awards rendezvény során tért vissza a köztudatba, ám az ünneplésbe kisebb hiba csúszott azáltal, hogy az énekesnő kritikán aluli produkciót mutatott be. Érdemes figyelni a közönség reakcióját, pontosabban Rihanna fejcsóválását; ami mindent elmond a popsztár előadásáról.

 

A videót az alábbi link elindításával érhetitek el:

 

Mariah Carey

 

Mariah Carey fellépése azért vált emlékezetessé, mert nem akármilyen dalt énekelt playback segítségével a 2002-es Super Bowl során, hanem az Egyesült Államok Himnuszát. Afelől semmi kétség, hogy tehetséges lányról van szó, ennek ellenére a tisztán látható tátogás nem segített a karrierje kiteljesedésében.

 

Super Bowl és a playback, első felvonás:

És még csak most jön a java. Folytatás a következő oldalon.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket