Miley Cyrus ruhája ellene játszott az NBC-s fellépése folyamán

Miley Cyrus nem jött zavarba, amikor a ruhája elszabadult élő adás közepette

Szerző: Szaka Ádám - 2022.01.05.

Miley Cyrus énekesőnek szokása, hogy hiányos öltözékben lép fel, ez hozzátartozik a stílusához, és rajongói megszokhatták már tőle. Ez persze nem kevés embernek okoz örömöt, hiszen a művésznő szépsége kifogástalan. Mással is megesett már, hogy a színpadi fellépés közben komplikációk adódtak, most ez történt Mileyval is. 

Miley Cyrus ruhája elszakadt a színapdon

Újévi előadás az NBC show-ján

Az NBC egy újévet köszöntő show-val állt elő, ennek egyik fellépője a híres énekesnő, Miley Cyrus volt. A rendezvény megejtése Miamiban történt meg, azonban Miley előadása közepette, a megközelítőleg 48 négyzetcentiméteres ruhája úgy döntött, hogy nem közreműködik tovább.

Higgadt reakció az énekesnőtől  

Miley mindennek ellenére nem esett páninkba az incidens következtében, az elszakadt pánt nem zökkentette ki teljesen a produkcióból, 180°-os fordulatot vett a színpadon, ezt követően kitáncolt onnan, miközben a segédénekesek folytatták az előadást. A dal befejezését végül ő maga produkálta, gyorsan visszatért, mivelhogy a színfalak mögött adtak neki egy piros színű blézert, amelyet korábban már viselt az előadás lefolyása közben. 

Vicces megjegyzés és a feszültség oldása

Ennél több ruhát még nem viseltem színpadon”- hangzott el magától Mileytól a humoros hozzászólás a későbbiekben. 

Az est végére még egy jó tanáccsal is ellátta közönségét, amelyben arra célzott, hogy nem árt mindig alkalmazkodókésznek lenni, kerüljünk bármiféle helyzetbe az életben. Ilyen hozzáállással kell fogadni a 2022-es évet, elvégre neki egyaránt sikerült a legjobbat kihozni ebből a kellemetlen szituációból. 
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket