Mindent a Flash 3. évadról itt

Mindent a Flash 3. évadjáról

Szerző: tpalee - 2016.08.29.

Nagyon sokan szeretik itt nálunk is a képregényeket, de főleg a képregényekből életre hívott film és sorozathősöket.Amerika kapitány, a Vasember, évek óta uralják a mozikat. 

Nemsokára visszatér a Villám

 

A sorozatokban sincs ez másként. Amerikában főleg a CW csatorna foglalkozik az ilyen tematikájú sorozatokkal. Néhány éve kezdődött minden a Zöld Íjásszal (félreértés ne essen, mi is emlékszünk az ifjú Superman, Clark Kent kalandjaira a Smallvillből,de igazából az újkori Oliver Queen-el kezdődött minden), aki  bár nem a legnépszerűbb főhőse ennek a világnak ,de letarolta a piacokat is világszerte.

 

A jogokat birtokló DC Comics és a csatorna úgy döntöttek, hogy ezt a felhajtást kihasználva megfilmesítik a legnépszerűbbet, így kezdődtek tehát Barry Allen alias Flash kalandjai.Mondani sem kell, hogy elképesztő lett a siker. Nem csak a főszereplő, hanem az egész szereplőgárda miatt. A mellékkarakterek (egy két kivételtől eltekintve) érdekesek, a sztori gyors és pörgős. Nem 100%-ban fiatalos a sorozat, de a célközönség nyilván a fiatalabb korosztály.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket