Nézd meg te is ezt a balul elsült misét

Élőben szeretett volna misét tartani egy olasz pap, de sajnos nem kapcsolta ki az effekteket

Szerző: István81 - 2020.03.25.

Sok országban már bevezették a kijárási tilalmat, ahol ez még nem történt meg ott mindenkit felszólítottak, hogy lehetőleg maradjon otthon. Bezártak az iskolák, mozik, szórakozóhelyek és mindenkit megkértek, hogy kerülje a csoportos érintkezést. Az egyházak se tartanak misét, hogy elkerüljék, hogy zárt térben keljen az embereknek lenniük.

Élőbe szeretett volna misét tartani

A koronavírus eddig europában az olaszokra mérte a legnagyobb csapást. Ez az olasz pap az internetet segítségül hívva szerette volna a híveinek élőben misét tartani. Sajnos a technika megtréfálta és így egy elég viccesre sikeredett misének lehetünk szemtanúi. Bár szegény papunk nem így tervezte, mégis örülünk, hogy így sikerült ugyanis ami most a világra nagyon ráfér az egy kis jó kedv és nevetés, az orvosok is megmondták, hogy csak a szervezetünknek ártunk azzal, ha utat engedünk a félelemnek és a depressziónak.A Twitteren megosztott videót egyetlen nap alatt már 4,5 millióan látták.

Nézzük meg együtt ezt a vidámra sikerült misét.

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket