Mi kell a nőnek? - jobb, ha te is tudod

Mi kell a nőnek? - ezt akarja minden nő az ágyban

Szerző: NA - 2023.02.18.

Minden nő különbözik, ha arról van szó, hogy mi okozza számukra a szexuális kielégülést. Vannak azonban olyan alapvető elemek, amelyek minden nő számára élvezhetőek. Mindenki tudni akarja a titkokat – mit akarnak a nők az ágyban. Valójában nincs recept; ez egészen egyszerű. A nők valódi intimitásra vágynak és nem mindegy, hogy hogyan. 

Mit akar a nő az ágyban?

A nők több csókot akarnak

A kutatások azt sugallják, hogy a nők csókot használják a potenciális férfiak értékelésére, a kötelékek elmélyítésére és a kapcsolat vagy egy személy állapotának felmérésére – a férfiak a csókot nagyobb valószínűséggel tekintik a szexuális kapcsolat kezdeményezésére.
Próbáld meg partneredet lassan és gyengéden ajkakon csókolni, meleg csókot lehelni a tarkójára, vagy a nyelvedet végighúzni a belső combján – legyen a csók rendszeres része az  erotikus repertoárodnak. 

A nők szexuális változatosságra vágynak az ágyban

A kutatások azt mutatják, hogy a különféle szexuális tevékenységekben való részvétel pozitívan összefügg az orgazmussal és a szexuális élvezettel, ezért ne ragadj bele a megszokott kerékvágásba. Használd kezeidet, ujjaidat, nyelvedet, ajkaidat, szexuális játékokat és a szavaidat, hogy izgalomba hozd párodat, szem előtt tartva.

A nők (néha) dominanciát és alárendelést akarnak az ágyban

Gyakoriak a dominanciával és az engedelmességgel kapcsolatos fantáziák , a nők 65%-ka számolt be arról, hogy élvezte, hogy a párjuk uralja őket az ágyban, 47%-ka pedig pont a férfi uralásával kapcsolatos fantáziákról számolt be.
Ha még nem vágtál bele ilye játékokba, akkor kezdd a piszkos beszéddel (azt szeretném, ha *pontosan* úgy csinálnád, ahogy én mondom), és fontold meg a kísérletezést a gyengéd kötöttséggel (használj laza selyemsálat), mivel a nők többségét izgatja ez a fantázia. 

A nők dicséretre vágynak

Azok a nők, akik magabiztosnak érzik magukat az ágyban, több orgazmust érnek el, ezért mindenképpen mutass szeretetet és csodálatot partnered teste iránt.
Nem az te feladatod annak biztosítása, hogy a testképe túlnyomórészt pozitív legyen (ez az ő felelőssége ), de részese lehetsz a folyamatnak, hogy vonzónak érezze magát. 
Ha látsz valamit, ami tetszik, tudasd vele, és légy konkrét (pl. szeretem a combjaidat ebben a farmerben, vagy a melleid olyan dögösek abban a blúzban). Ügyelj arra, hogy dicsérd a nem fizikai tulajdonságait is, mivel a testkép összefügg az általános önbecsüléssel.

A nők romantikát akarnak az ágyban

Mind a férfiak, mind a nők szeretnek romantikus érzelmeket átélni szexuális kapcsolataikban, és ez a vágy szinte általános – a nőknél 92%, a férfiaknál 88%.
De a romantika nem kezdődhet és nem érhet véget a hálószobában. A legtöbb esetben nem számíthatsz arra, hogy a hétköznapok maguktól romantikussá válnak, ezért neked kell egy kis romantikát kell beleszőnöd a napi rutinba.
Egy rövid „Gondolok rád” szöveges üzenet, meleg ölelés vagy csók, amikor belépsz az ajtón, egy lopott pillantás a családi vacsora őrülete közben egyszerű módja annak, hogy erotizáld a kapcsolatodat kevesebb, mint tíz másodperc alatt egy nap.

Kérdezd meg tőle mire vágyik az ágyban

Lehet, hogy nem tudsz és értesz meg azonnal mindent, amikor rákérdezel erre konkrétan, de biztosan elindítasz egy fontos beszélgetést, amely segít felmérni és javítani a szexuális összeférhetőségedet partnerként. Szóval hajrá! Kérdezd meg tőle, hogyan szeretne érezni, hogyan szeretné, hogy megérintsd, és mit tehetsz, hogy még kellemesebbé tedd a szexet ma este számára. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket