notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Mit utálnak a férfiak a nőkben?

hirdetes

Mit utálnak a férfiak a nőkben?

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Mit utálnak a férfiak a nőkben? Ahány ember,annyi féle szokás-hangzik a mondás.Kapcsolata válogatja, milyen dolgok készítik ki a férfit.De,mint általában nőkről beszélve, találunk nagyon sok közös pontot bennük!

Mit utálnak a férfiak a nőkben?

NYAGGATÁS/KRITIZÁLÁS: Vannak azok a nők, akik projektként tekintenek életük párjára, és vannak azok, akik szimplán hobbiból csesztetik őket. Amíg utóbbi feszültségforrás minimális minőségben, és kellő ellenerővel akár a kapcsolat fűszere is lehet – nem mindenkinek, de kinek a pap… – addig az előbbi egy halva született ötlet. Megpróbálni megváltoztatni egy férfi életmódját, szokásait, időbeosztását, vagy ízlését állhatatos kritizálással, oktatással, és lelki terrorral előbb utóbb lapáthoz vezet. 

 

 

 

 

KÉTELKEDÉS A HŰSÉGBEN: Avagy a birtoklási kényszer története. Nem a féltékenység, az teljesen más téma, hanem amikor a nő minden létező ok és gyanú nélkül várja el, hogy a jelenlétében ne hangozzon el más női név, a férfi ne menjen olyan helyre, ahol más nőkkel találkozhat, és mindenki tartsa tiszteletben, hogy ő körülpisilte a területét. Uraim, tököt vissza a helyére, nem szégyen a futás.

hirdetes

 

BIZONYTALANSÁG: Amikor az amúgy lehet hogy a való életben kőkemény üzletasszony szipogó kislánnyá változik egy kapcsolatban, és a saját bizonytalanságát és komplexusait kivetítve elvárja a férfitől, hogy lelki és mentális őrangyala legyen, sírhasson a vállán, és sajnáltathassa magát hosszú hosszú órákon keresztül. 

 

TÚL SOK DUMA: Ez mondjuk kifejezetten bekódolt dolog, nem nagyon tudunk vele mit csinálni, egy nő nagyjából két és félszer annyit beszél, mint egy férfi. Viszont nem feltétlenül szükséges a ‘Milyen napod volt?’ kérdésre a reggeli pirítós odaégetésétől a leadott heti értékelőben levő typokon keresztül a Mari új kék kosztümjéig cifrázni a 46 perces körmondatot. 

hirdetes

 

ÉVFORDULÓK: Jessz! A nők képesek mindenből évfordulót kreálni. Vár minket haza gyertyákkal és vacsorával, és végignézik a kezdődő rángatózást az arcunkon, mert rájöttünk hogy elfelejtettük, hogy most 20 hete néztetünk először egymásra, mire ők persze megsértődnek, és indulhat a teljesen erőltetett és felesleges mea culpa hadjárat.  Évforduló, névnap, szülinap, slussz.

 

 

 

SZABADIDŐ: Ha elvárják tőlünk, hogy elsők legyenek minden prioritási listán, akkor inkább vegyenek kutyát. Van bizony nekünk munkánk, hobbink, barátaink, boys night out-unk, nagycsaládunk, edzéstervünk, és esetleg olyan program, ahova nem visszük őket magunkkal. Remek kompromisszumokat lehet kötni abban a pillanatban, hogy a nő megérti, hogy egy kiegyensúlyozott kapcsolatban mindketten a nagy egész egy részét jelentjük a másiknak, és hogy nem kell könyökölve belemászni a többibe, és hogy ha péntek este inkább kieresztenénk a gőzt, akkor nem kell telesírni a párnát, hogy biztos nem szeret.

 

HANGULATINGADOZÁS: Hormon és hangulat-irányított népség, mindenféle irracionális forrongással, véletlenszerű sírva fakadással, és egymás után teljes ellentétek üvöltözésével. Ne várják el, hogy ezt egy racionális férfiagy befogadja. Csak álljanak be egy sarokba, számoljanak tízig, és próbáljanak visszatérni a hullám aljáról a csendes vizekre.

 

VÁSÁRLÁS: NEM, NEM és NEM.Soha.Nincs olyan extrém divatkedvelő férfi, aki kibírna fél óránál többet női ruhaboltban. Ez egyszerűen kínzás, főleg ha még leülni sem tudunk, és ha végig kell szenvednünk a döntésképtelenséget, hogy a mélykék vagy a türkiz ruha lenne-e jobb az unokatestvéred esküvőjére. 

 

Együttlét: Milyen ideális világ lenne, ahol az együttlét arról szólna ami, kölcsönös élvezeti forrás, stresszlevezetés, boldogsághormon-termelés. Ehelyett a női nem hajlamos fegyverként használni, és jutalomfalatként osztogatni, ha a dolgok úgy történnek, ahogy ő azt elvárja. Vagy akár az ég összes csillagát lehazudni, csak hogy ne kelljen csinálni. KELL? Már itt borul a történet, akkor ezzel itt kéne valamit kezdeni, ha a pár egyik tagja kényszerként éli meg az intimitást. 

 

STALKING: A betegesen féltékeny magánnyomozó, akinek mindig tudnia kell, hogy merre jár, mit csinál, kivel van. Meg persze a jelszavakat is át kell adni, és a telefont is bármikor átnézheti, caps lockkal üvölthet a nőnemű általános iskolás osztálytársakkal, ha a Facebookon hozzászól a birtokolt férfiú státuszához. 

 

DIÉTA: Én abban a régimódi elméletben hiszek, hogy amelyik nő imád enni, az tudja élvezni az életet, és az erotikát. Elég sokszor el is hangzik ez a tesztkérdés első randikon, úgy látszik ez a nullás méret kultusz elővigyázatossá tette a férfiakat. Senki nem akar egy salátaleveleken élő, folyton éhes és frusztrált nőt, aki társaságban is csak tologatja körbe a tányérján a kaját. Szerintem a hímnemű többség inkább pár plusz kilót választana.

 

ÖNBIZALOMHIÁNY: Elég buta szituáció tud lenni, amikor a ‘De gyönyörű vagy ma!’ és hasonló bókokra egy ‘Áh, dehogy is, nagyon nem.’Vannak nők akik elvárják a folyamatos pozitív visszacsatolást, kizsarolják a bókokat, és próbálnak ebbe kapaszkodva valami önképet kirakózni, miközben folyamatosan árad belőlük a panasz, az önbizalomhiány, és a negatívum. 

 

 

MÁS NŐK: A nők nőknek öltözködnek, nőkkel rivalizálnak, nőkkel klikkesednekk, nőkkel barátkoznak, nőket szemlélnek az újságokban és a neten, és folyamatosan, minden alkalommal, mindig mindenkit kritizálnak. Itt a probléma helye az, hogy ha ezt a hozzánk tartozó férfi társaságában tesszük, nyilvánosan pikírt megjegyzéseket téve. Nem olyan borzasztóan nehéz beismerni hogy egy nő szép, vagy szebb náluk, és még ha kígyóként sziszegnek is rá, akkor is rá fog vándorolni a férfiak szeme, mert ez van és kész. Így vagyunk programozva, semmit nem jelent. 

 

CSÚNYA ANYAGIAK: Szerintem az első pár randin illik a lovagnak fizetni, hiszen meghívásról beszélünk, de ezt nem lehet rutinná tenni. A túlzottan anyagias nők borzalmasan taszító lények, nem is csak mert szőnyeg alá söprik a tényt hogy rászorulnak, és szimplán elvárják hogy csodásan legyenek tartva, csak azért mert ők maguk csodásak, de azért is, mert képtelenek bármi valódi dolgot értékelni az életben egy idő után, és mindig lesz akire irigykednek, és akinek több van mint nekik. Ne próbáljon meg egy férfi sem kielégíteni egy ilyet, nem fog menni. Tudjátok hogy szól a mondás: bármilyen gyönyörű a nő, valaki valahol baromira unja dugni.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Motor

A motor szónak több értelme lehet, de lényegében hasonló jellegű dolgokra utal, amikor... Tovább

Tovább a lexikonra