Mit utálnak a férfiak a nőkben?

Mit utálnak a férfiak a nőkben?

Szerző: mprof - 2014.02.10.

Mit utálnak a férfiak a nőkben? Ahány ember,annyi féle szokás-hangzik a mondás.Kapcsolata válogatja, milyen dolgok készítik ki a férfit.De,mint általában nőkről beszélve, találunk nagyon sok közös pontot bennük!

Mit utálnak a férfiak a nőkben?

NYAGGATÁS/KRITIZÁLÁS: Vannak azok a nők, akik projektként tekintenek életük párjára, és vannak azok, akik szimplán hobbiból csesztetik őket. Amíg utóbbi feszültségforrás minimális minőségben, és kellő ellenerővel akár a kapcsolat fűszere is lehet – nem mindenkinek, de kinek a pap… – addig az előbbi egy halva született ötlet. Megpróbálni megváltoztatni egy férfi életmódját, szokásait, időbeosztását, vagy ízlését állhatatos kritizálással, oktatással, és lelki terrorral előbb utóbb lapáthoz vezet. 

 

 

 

 

KÉTELKEDÉS A HŰSÉGBEN: Avagy a birtoklási kényszer története. Nem a féltékenység, az teljesen más téma, hanem amikor a nő minden létező ok és gyanú nélkül várja el, hogy a jelenlétében ne hangozzon el más női név, a férfi ne menjen olyan helyre, ahol más nőkkel találkozhat, és mindenki tartsa tiszteletben, hogy ő körülpisilte a területét. Uraim, tököt vissza a helyére, nem szégyen a futás.

 

BIZONYTALANSÁG: Amikor az amúgy lehet hogy a való életben kőkemény üzletasszony szipogó kislánnyá változik egy kapcsolatban, és a saját bizonytalanságát és komplexusait kivetítve elvárja a férfitől, hogy lelki és mentális őrangyala legyen, sírhasson a vállán, és sajnáltathassa magát hosszú hosszú órákon keresztül. 

 

TÚL SOK DUMA: Ez mondjuk kifejezetten bekódolt dolog, nem nagyon tudunk vele mit csinálni, egy nő nagyjából két és félszer annyit beszél, mint egy férfi. Viszont nem feltétlenül szükséges a ‘Milyen napod volt?’ kérdésre a reggeli pirítós odaégetésétől a leadott heti értékelőben levő typokon keresztül a Mari új kék kosztümjéig cifrázni a 46 perces körmondatot. 

 

ÉVFORDULÓK: Jessz! A nők képesek mindenből évfordulót kreálni. Vár minket haza gyertyákkal és vacsorával, és végignézik a kezdődő rángatózást az arcunkon, mert rájöttünk hogy elfelejtettük, hogy most 20 hete néztetünk először egymásra, mire ők persze megsértődnek, és indulhat a teljesen erőltetett és felesleges mea culpa hadjárat.  Évforduló, névnap, szülinap, slussz.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket