Mobil akksi feltöltés

Ezért nem lenne szabad 100%-ra feltölteni a mobilod akksiját!

Szerző: vargazsanett - 2018.06.27.

Ha ezt megtudod, ezek után te se fogod többé 100%-ra feltölteni a mobilod akksiját! Még a telefont nem is károsítja, de valami mást bizony nagyban! Ez hihetetlen!

Mobil akksi feltöltés

A legtöbbünk rémálma út közben az, hogy egyszer csak felfedezzük, alig van már pár százalék a telefon töltöttségi szintjéből. Hogyan fogjuk így megnézni azt a fontos email-t, üzenni az ismerősünknek vagy készíteni egy képet egy elszalaszthatatlan pillanat? Sokan azt gondolják, hogy a másnapra való felkészül szerves része kell, hogy legyen az, hogy egy egész éjszakán át töltőn hagyják a telefonjukat, így az biztosan nem fogja őket cserben hagyni. Nos, kiderült, hogy ez nem teljesen a legjobb megoldás.

 

Szakértők figyelmeztetnek, hogy a töltőn lévő telefon mellett aludni egyáltalán nem kedvező számunkra. David Gale, egy öko-építészettel foglalkozó cég, a Gale & Snowden vezetője elmondta, hogy az agyunk nagyon alacsony feszültségű elektromos energiával működik. “Az agyunk elektromos energiát használ arra, hogy üzenetet küldjön az izmainknak. Az ember által létrehozott elektromos áram, amely az otthonainkat és eszközeinket is ellátja, interferál ezzel a működéssel.” 

 

Az elektromágneses sugárzás, amelyet minden elektromos energiával működő eszköz kibocsát, manapság már mindenütt körülvesz bennünket. Hatásának kivédésére talán a legjobb megoldás a földelésnek nevezett gyakorlat, amelynek során csupasz lábunkkal a földön járunk, fűben fekszünk, vagy természetes vizekben vagyunk. Ezt ugyebár nem lehet kivitelezni minden éjszakai alvás során, ezért nagyon fontos, hogy minimálisra csökkentsük az alvás közben minket körbevevő elektromos eszközök számát és azok elektromágneses sugárzás kibocsátását. Ha a telefon a közelünkben van és töltőn is van, az nagyban zavarja az alvásunk minőségét. 

 

Lapozz egyet és nézd meg miért ne töltsd fel az akksit 100%-ra soha!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket