Mobil akksi feltöltés

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 17. - Donát
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Egészség, Érdekesség, Világunk

Ezért nem lenne szabad 100%-ra feltölteni a mobilod akksiját!

hirdetes
Mobil akksi feltöltés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha ezt megtudod, ezek után te se fogod többé 100%-ra feltölteni a mobilod akksiját! Még a telefont nem is károsítja, de valami mást bizony nagyban! Ez hihetetlen!

A legtöbbünk rémálma út közben az, hogy egyszer csak felfedezzük, alig van már pár százalék a telefon töltöttségi szintjéből. Hogyan fogjuk így megnézni azt a fontos email-t, üzenni az ismerősünknek vagy készíteni egy képet egy elszalaszthatatlan pillanat? Sokan azt gondolják, hogy a másnapra való felkészül szerves része kell, hogy legyen az, hogy egy egész éjszakán át töltőn hagyják a telefonjukat, így az biztosan nem fogja őket cserben hagyni. Nos, kiderült, hogy ez nem teljesen a legjobb megoldás.

hirdetes

 

Szakértők figyelmeztetnek, hogy a töltőn lévő telefon mellett aludni egyáltalán nem kedvező számunkra. David Gale, egy öko-építészettel foglalkozó cég, a Gale & Snowden vezetője elmondta, hogy az agyunk nagyon alacsony feszültségű elektromos energiával működik. “Az agyunk elektromos energiát használ arra, hogy üzenetet küldjön az izmainknak. Az ember által létrehozott elektromos áram, amely az otthonainkat és eszközeinket is ellátja, interferál ezzel a működéssel.” 

 

Az elektromágneses sugárzás, amelyet minden elektromos energiával működő eszköz kibocsát, manapság már mindenütt körülvesz bennünket. Hatásának kivédésére talán a legjobb megoldás a földelésnek nevezett gyakorlat, amelynek során csupasz lábunkkal a földön járunk, fűben fekszünk, vagy természetes vizekben vagyunk. Ezt ugyebár nem lehet kivitelezni minden éjszakai alvás során, ezért nagyon fontos, hogy minimálisra csökkentsük az alvás közben minket körbevevő elektromos eszközök számát és azok elektromágneses sugárzás kibocsátását. Ha a telefon a közelünkben van és töltőn is van, az nagyban zavarja az alvásunk minőségét. 

 

Lapozz egyet és nézd meg miért ne töltsd fel az akksit 100%-ra soha!

hirdetes
hirdetes

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

2019-02-16

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van szó, pedig ő egy amerikai riporter!

Hihetetlen, de ez egy madárfészek!

Hihetetlen, de ez egy madárfészek!

2019-02-13

Egy igazán különleges dologra bukkantak az emberek, de mikor megtudták, hogy melyik madár készít ilyen fészket, akkor elcsodálkoztak. Ez a picike telepes veréb képes ekkora madárfészket alkotni!

Ezért olyan különleges az apa-lánya kapcsolat!

Ezért olyan különleges az apa-lánya kapcsolat!

2019-02-09

Az édesapák szerepe a gyermekek életében rendkívül fontos és ez különösen igaz a lány gyermekekre. Egy kislány számára az édesapa jelenti az elsődleges férfi példát.


2019-02-15 8 dolog, melyet minden apa meg kell, hogy tanítson a fiának!

Az anyák nagyon fontos szerepet játszanak a gyerekek életében, de vannak olyan dolgok, melyeket egy fiú számára leginkább mégis az apák tudnak megtanítani.

2019-02-14 62 évesen szült gyereket ez a nő!

A 62 éves Lina Alvarez orvosként dolgozik Spanyolországban. Harmadik gyermekét szülte meg nemrégen. Ennyi idősen ő egy biológiai csodának számít, hogy teherbe tudott esni!

2019-02-12 Semmibe veszik a szakmunkásokat, pedig nélkülük alig léteznénk...

Manapság már szinte minden gyereket arra ösztönöznek, hogy szerezzen diplomát, tanuljon sokat, a szakmunkákból pedig egyre nagyobb a hiány. Miért nézik le a szakmunkásokat?

2019-02-09 A férj az exfeleségének adta mindannak a felét!

A válás folyamán sokszor olyan határozat születik, hogy a két félnek el kell osztania mindent, amilyük van. A férj is azt a határozatot kapta, hogy meg kell feleznie a feleségével a meglévő értéktárgyaikat, ezért ő ezt be is tartotta.

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.