Egyszerűen hihetetlen építészeti katasztrófák!

A modern építészet lenyűgöző csodái

Szerző: kvothe - 2017.02.27.

Elképesztően rosszul sikerült próbálkozások, amiktől elgondolkodsz majd, hogy vajon egy tízes skálán mennyire voltak részegek az építészek.

Egyszerűen hihetetlen építészeti katasztrófák!

Mesés szépségű, vagy éppen minden elvárásnak megfelelő, hatékony épületeket tervezni és megépíteni nem gyerekjáték. Az építészmérnökök, és munkások akár a papok – életük végéig tanulnak.

 

Persze nem mindenki engedheti meg magának, hogy mesteri képességekkel rendelkező munkaerőt alkalmazzon tervei megvalósítására. Vannak azok a munkások is, akik hétköznapi feladatokra specializálódtak, és hibátlanul felhúznak egy-egy családi házat, vagy irodaépületet.

 

A harmadik kategóriába tartoznak azok a „szakemberek”, akik még legóból sem lennének képesek stabil szerkezeteket építeni. Nekik köszönhető az alábbi összeállítás is. Vajon mi járt azoknak a fejében, akik ezeket az épületeket tervezték és megépítették? Te meg mernéd közelíteni őket, vagy féltenéd az életedet is?

 

 

 

 

Lássuk a többit a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket