Modern építőipari megoldások irodáknak, irodaházaknak

4 modern építőipari megoldás irodaházaknak

Szerző: niki - 2022.08.22.

Az üzleti élet növekedésével az irodaházak, a modern irodai környezet is felértékelődött az elmúlt évek során. Ismerd meg a legújabb technológiát és design-t, amellyel munkabarát, esztétikus környezetet hozhatsz létre kollégáid számára! 

4 modern építőipari megoldás irodaházaknak

A régi idők ormótlan, szigorú munkahelyi környezete lassanként feledésbe merül. Az irodaházak, irodai épületek ma már a legújabb technológiával készülhetnek, a belsőépítészeti megoldásoktól a munkabarát bútorokig minden azt a célt szolgálja, hogy egy produktív munkavégzésre alkalmas, esztétikus és modern teret hozzunk létre. Ezek a helyiségek ma már az irodai dolgozók igényeihez igazodnak, nem pedig fordítva - ahogy eddig volt. De milyen megoldásokkal apellálhatunk, ha modern irodát álmodtunk meg? 

 

A nyitott stílusú alaprajzok felértékelődtek

Az aprócska, sötét és zárt munkaállomásoknak befellegzett. Az egymástól elhatárolt irodák, a kis méretű, gyakran szürke fülkék homályba vesznek, helyüket pedig a nyitott stílusú irodák veszik át. 


A fal nélküli tervezés, vagy alternatív megoldásként az üvegfallal történő építkezés egy nyitott, együttműködésre és csapatmunkára is alkalmas területet hoz létre! A kollégák itt könnyedén kommunikálhatnak egymással, megvan a lehetősége a szemkontaktus felvételének, könnyen mozoghatnak egymás között, amely hosszú távon növeli az együttműködést és a termelékenységet is. 

 

Világos és tágas terek

Két dolog, amiből sosem elég: a fény és a tér. Tudtad, hogy a természetes fény segíti a koncentrációt, és csökkenti a munkahelyi ártalmakat, megbetegedések kockázatát? A természetes fény beengedése az irodába a modern környezetben már alapvetés, a funkcionalitáshoz tartozik – amelyett többek között ablakokkal, üvegfalakkal, és fénycsatornákkal biztosíthatsz.


A tágas tér ugyanilyen fontossággal bír, habár ennek megteremtése a rendelkezésünkre álló hely függvényében problémás lehet. Szerencsére, az olyan belsőépítészeti megoldások mint a mobilfalak segítenek a helykihasználás maximalizálásában! 

 

Minőségi bútorok és munkaeszközök

Ki ne emlékezne még a régi betárcsázós internetre, a makacs nyomtatóra amely mindent csinál csak nem nyomtat, és a nyikorgó, „hátfájós” székekre? 
Nos, egy modern munkakörnyezetben ez már megengedhetetlen. A kényelmes, komfortos bútorok, a funkcionális kiegészítők és a megfelelő munkaeszközök alapvetőek, ha modern irodai környezetről beszélünk. 
 

 

Munkafolyamatokra optimalizált terek

Egy jól menő vállalkozás vezetősége, vagy egy irodaépítésre specializálódott kivitelező ma már pontosan tudja, hogy minden munkafolyamat megköveteli az annak elvégzésére alkalmas teret. A partnerek fogadására recepciót szükséges kiépíteni, a tárgyalásokra és prezentációkra tárgyalókat választunk le, a koncentrációt igénylő feladatokra pedig megfelelően hangszigetelt privát szférát – ahogy a csapatmunkára is erre a célra alkalmas helyre van szükségünk. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket