Saját testén mutatta meg az edző, hogy nem lehetetlen megszabadulni a feleslegtől

Egy edző felszedett harminc kilót, hogy együtt adhassák le a felesleget kételkedő tanítványával

Szerző: kvothe - 2016.11.19.

Minden lehetséges, csak akarni kell! Így vette rá egy edző kételkedő tanítványát, hogy együtt adják le a feleslegüket…

Saját testén mutatta meg az edző, hogy nem lehetetlen megszabadulni a feleslegtől

Sokan nincsenek megelégedve testükkel, mégis képtelenek megtenni az első lépéseket a változás felé. Amikor már egy orvos, vagy személyi edző szavai nem elegendők, akkor jönnek a drasztikusabb módszerek.

 

Alyssa Kane még évekkel ez előtt megpróbálta leadni súlyfeleslegét, de nem volt eléggé elszánt, és rövidesen feladta a próbálkozást. Bemesélte magának, hogy sosem fogja elérni célját, és hogy fölösleges tovább vesződnie.

 

Ezért személyi edzője, Adonis Hills úgy döntött, hogy egy nem éppen hagyományos módszerrel próbálja rávenni Alyssát arra, hogy visszanyerje önbizalmát és újra edzeni kezdjen. A nő nem tudta, de Adonis régebben túlsúlyos volt: 27 évesen becsődölt a vállalkozása, rengeteg pénzt vesztett, álmai és élete romokban hevertek. Egyetlen vígasza az evés volt, és ez rövidesen láthatóvá is vált testén.

 

 

Egy napon aztán a férfi sétálni indult, amiből később rendszeres gyaloglások, majd kocogások lettek, míg végül, két év múlva 45 kilóval volt kevesebb, mint amikor elkezdte az edzéseket. 35 évesen Adonis sikeres személyi edző, akinek küldetése másokon segíteni.

 

Alyssa nem számított arra, hogy a férfi tényleg megteszi, amit ígért – a következő oldalon azonban láthatjuk, hogy állta a szavát!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket