MSN szabályai-emlékszel még rá? :D

MSN szabályai-egy kis visszatekintés

Szerző: mprof - 2016.12.21.

Nagyon kevés olyan ember van, aki nem használta az MSN-t régebben. Sokan több órákat voltak képesek eltölteni beszélgetésekkel a segítségével. Ha nem emlékszel rá, akkor megmutatjuk a legfontosabb íratlan szabályait.

Nagyon kevés olyan ember van, aki nem használta az MSN-t régebben. Sokan több órákat voltak képesek eltölteni beszélgetésekkel a segítségével. Ha nem emlékszel rá, akkor megmutatjuk a legfontosabb íratlan szabályait.

Aki nem tudná, az MSN mai megfelelője például a Facebook manager, a Skype vagy a Google talk. Mindegyik alkalmazás arra hivatott, hogy úgymond ingyen sms üzeneteket küldhess az ismerőseidnek, akár több órán keresztül ingyen beszélgethess bárkivel, akit felveszel az ismerőseid közé. Amikor divatba jött az MSN, mindenki azonnal kihasználta a lehetőségeket, talán sokan túlzottan is. Most bemutatjuk nektek az MSN 10 íratlan szabályát, tarts velünk nosztalgiázni, a végén pedig nyomj egy like-ot, ha a szabályok között magadra ismertél

.

1. Sokan arra használták az MSN-t, hogy ismerkedjenek, titkos szerelemüknek írjanak. Erre a legnagyobb szabály az volt, hogy miután bejelentkeztél, legalább 15 percet vártál és csak utána írtál az illetőnek, hogy ne legyen túl feltűnő, ne higgye azt, hogy csak miatta jöttél fel az MSN-re.

 

2. A neveknél is nagyon fontos szabályok voltak. Nekem például nagyjából 20 ismerősöm volt, de a végére már nem tudtam, hogy ki kicsoda. Ugyanis mindenki alkalmazta azt a szabályt, hogy a neve minél hosszabb legyen, benne minél több színes karakter, különleges betű szerepeljen és semmiképp se utaljon a saját becses nevedre. Így lett mondjuk Kiss Péterből az MSN-en ●.:':.●•ஐ♫♪♥rollingboat♥♪♫ஐ•●.:':.●, és még sorolhatnám.

 

3. Sokan használták azt a funkciót, ami kiírta a nevünk mellé, hogy éppen milyen zenét hallgatunk. Én sosem láttam senkitől ilyenkor mondjuk azt, hogy a Barbie girl című számot hallgatja, hanem inkább a top slágerek jelentek meg mindig. Ilyenkor valahogy állandóan ezt hallgatta mindenki.

 

4. A zeneküldéssel egyetlen egyszer próbálkoztam, mivel erre még nagyobb szabályok voltak: hagyd a gépedet bekapcsolva 3-4 órán keresztül, ráadásul az MSN-t se kapcsold ki. Igen, egy kicsit lassú volt a fájlátvitel. Én a felénél elfelejtettem, hogy küldöm a fájlt és természetesen kiléptem, kezdhettem elölről.

 

5. Egy idő után megjelentek a smiley-k is az MSN-en. Nagyon boldog volta tőle, mivel ezek nem egyszerű smiley-k voltak, hanem beterítették az egész képernyőt pár másodpercre. Semmi sem jobb érzés, amikor egyszerre három emberrel is beszélsz és mind a három küld neked ilyen csodálatos izéket.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket