Műtét miatti félelem

A férfinek műtét közben leállt a szíve... Hihetetlen dolog következett!

Szerző: vargazsanett - 2018.05.15.

Patrick édesapja nagyon korán meghalt szívproblémái miatt. Így ő is örökölte ezt a szívbetegséget... Műtétje közben hallotta, hogy leáll a szíve, elképesztő dolog történt ezután...

Műtét miatti félelem

Amikor Patrick Pecheco tizennégy éves volt, elvesztette 42 éves édesapját egy szívbetegség miatt. Ez az egész életére rányomta a bélyegét és mindig emlékeztette arra, hogy az élet nagyon rövid. Amikor a Patrick felnőtt lett, sajnos nála is kialakult a szívbetegség és orvosi javaslatra pacemakert kapott. Az édesapjával történt dolog miatt nagyon ideges és rémült volt a műtét miatt, ami teljesen érthető volt.

 

Az operáció

A műtét előtt természetesen altatásban és érzéstelenítésben részesítették, de mégis öntudatánál maradt. Patrick pánikba esett, amikor hallotta, hogy az orvosok suttognak egymásnak. Amikor megkérdezte, hogy valami baj van-e, az orvosok azt válaszolták, hogy nem. Ettől függetlenül Patrick még mindig nagyon feszült volt. Ismét megkérdezte:“Meg fogok halni?”. A személyzet egybehangzóan azt válaszolta, hogy nem.

“Egy ponton ránéztem a monitorokra és biztos voltam benne, hogy haldoklom. Már nem csak a torkomat éreztem szorultnak, de azt vettem észre, hogy a lábam is rángatózik.”

 

Lapozz egyet és nézd meg mi következett ezután Patrick-kel!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket