Anyóshoroszkóp, anyós horoszkóp

Ikrek

Egy igazán energikus nőről van szó, aki képes megállás nélkül beszélni és szerepelni. Néha már túl sok is, viszont a kínos csendek miatt sosem kell aggódnod a társaságában. Nagyon jó beszélgetőtárs és mindig tudja a megfelelő szavakat egy szituációban. Hajlamos okoskodni, de ezt csupán jóindulatból teszi, hogy átadhassa a tudását.

 

Rák

A tipikus szerető anya, nagymama és anyós. Ha Rák anyósod van, talán csak annyi problémád adódhat belőle, hogy túl sokszor akarja éreztetni a jelenlétét és törődését. Ezt azonban tisztán szeretetből teszi. Bármikor lehet rá számítani és mindenét odaadná, hogy a gyermeke és annak családja semmiben ne szenvedjen hiányt.

 

Oroszlán

Az igazi harcias anyuka, aki szeretné örökre kibérelni gyermeke szívében az elsődleges helyet. Nehezen fogadja el, hogy már nem ő az elsőszámú személy a csemetéje életében. Irányító típus, mindig az övé kell, legyen az utolsó szó. Ha valaki a gyermekét vagy az unokáját bármilyen módon is bántani merészeli, az ellen felbőszült haraggal lép fel. Menyével/vejével jó pajtási viszonyba is kerülhet, ha az nem akar felülkerekedni rajta.

 

Lapozz egyet a további csillagjegyekért!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket