A nagy rotor motor nevezetű találmánnyal megmenthetjük a Földet.

Nagy rotor motor egy új találmány, amely megmenti majd a Földet

Szerző: vargazsanett - 2020.03.24.

Nagy Imre magyar feltaláló találmánya megszünteti a levegő és környezet szennyezést. Ez a nagy rotor motor, mely nagy valószínűséggel megmentheti a Földet! Már sikerült levédeni! 

Ez a magyar találmány fogja megmenteni a Földet: nagy rotor motor

“MEGSZÜNTETI A KLÍMAPROBLÉMÁT ÉS magyarország ANYAGI GONDJAIT.
MAGYARORSZÁGON AKAROM GYÁRTANI A VILÁG AZON RÉSZEINEK, AHOL NINCSENEK AUTÓGYÁRAK.

AZ INDULÁSI FINANSZÍROZÁST LEHETŐLEG MAGYAR BEFEKTETŐK (KISBEFEKTETŐK IS)
SEGÍTSÉGÉVEL AKAROM MEGOLDANI.” – írta Nagy Imre, a feltalálója ennek a tökéletes szerkezetnek, amely megmentheti az emberiséget és a Földet. Hogy hogyan is? Ezt nézd meg:

 

Lehetővé teszi a zöld energiahordozók : Hidrogén, Földgáz, Propán Bután gázok kompresszió nélküi normál légnyomáson történő ideális robbanással történő hasznositását és az így keletkező négyszeres energiának közel 100 % os hasznositását.
A robbanóterek számának és a gyűrűalakú robbanótér átmérőjének korlátlan számú variációja eddig elképzelhetetlen nagyságrendű teljesítmény és forgatónyomaték előállítását teszi lehetővé közel 100% os hatásfokkal. Megszünteti a levegő és környezet szennyezést: a kipufogóból csak vizpára jön ki.

 

Lapozz egyet és nézd meg a nagy rotor motor előnyeit!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket