Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Nagymama az edzőteremben

hirdetes

Az egész internet ezen a nagymamán ámul!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A 69 éves nagymama jobban néz ki, mint sok fiatal! Ha meglátod mit művel az edzőterembenben, te is dobsz egy hátast! Példát vehetne róla sok tinédzser is!

Nagymama az edzőteremben

Elkezdeni edzőterembe járni valljuk be, nem túl egyszerű dolog. A kanapé és a macinaci sokkal csábítóbb és kényelmesebb. Elnézve azt a sok kidolgozott testű nőt és férfit a közösségi oldalakon és a tv-csatornákon, csak ámuldozik az ember.

Ha arra gondolunk, hogy mi magunk lehetnénk-e ilyenek, egyből válaszol a belső hang. Soha! Ez a nagymama azonban mindjárt bebizonyítja, hogy lehet ezt másként is. Semmi sem lehetetlen és soha nem vagyunk túl öregek ahhoz, hogy fittebbek legyünk. Mindez csak a fejünkben élő gát.

 

A fitt nagyi története

Öt évvel ezelőtt Geralda Barbosa tudatosította magában, hogy nem örvend a legjobb fizikai egészségnek. Alig kapott levegőt, amikor ment fel a lépcsőn és az izmai egyre gyengébbé váltak.

hirdetes

Nem akart többé a gyermekei segítségére szorulni. Amikor a legtöbb ember úgy gondolja, hogy el kell fogadni, amit az élet kiszabott rá, akkor Geralda eldöntötte, hogy ő a kezébe veszi az irányítást.

A nagymama, akinek már négy unokája van, eldöntötte, hogy meglátogat egy edzőtermet a lakóhelyéhez közel.

Geralda jelenleg 69 éves, de az egész testét teljesen átformálta a kitartásának köszönhetően. A legtöbb ember, aki csak fele olyan idős, sok mindent megadna azért, hogy így nézhessen ki. Heti 3x jár el edzeni. Lapozz egyet és nézd meg a róla készült videót!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Város

A város olyan közigazgatási egység, aminek jogilag meghatározott státusza van, általában... Tovább

Ruha rendelés

A ruha rendelés Magyarországon is egyre népszerűbb, ugyanis számos előnye van annak, ha az... Tovább

Tovább a lexikonra
Edzés Egészség Érdekesség Retro