Mosogatószivacsot eszik meg ez a lány

Naponta 20 mosogatószivacsot eszik meg ez a fiatal lány

Szerző: vargazsanett - 2019.01.09.

Az orvosok nem igazán tudtak mit mondani Emmának. Persze megállapították, hogy az, hogy mosogatószivacsot eszik, egy ritka betegség miatt vált szokássá, de a lány nem akarja gyógyíttatni magát, így nem tudnak vele mit tenni...

Mosogatószivacsot eszik meg ez a lány

A 25 éves Emma Thompson-nak enyhén furcsa szokása van… Akár napi 20 mosogatószivacsot is megeszik. A kissé szokatlan étel már gyermekkora óta a kedvencei közé tartozik. “Megpróbáltam abbahagyni, de nem ment.” – mondta Emma. 

3 éves korában kezdődött ez nála, mikor egy fürdőszivacsot kezdett el rágcsálni, de később rájött, hogy a mosogatószivacs sokkal ízletesebb.

 

Ma 25 éves lány Newcastle-ben él, boldog párkapcsolatban. Betegségét diagnosztizálták az orvosok, de a lány nem akarja gyógyíttatni magát, ő nem gondolja magáról, hogy beteg lenne. A PICA nevű betegség egy obszesszív-kompulzív zavar (OCD), egy ritka kényszerbetegség, amikor az ember olyan dolgok iránt sóvárog, amik nem emberi fogyasztásra valók és nincsen tápértékük. Emma esetében ez a mosogatószivacs. Mik a következményei ennek a betegségnek? Lapozz egyet és elmondjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket