Youtube feliratkozás
 

Mosogatószivacsot eszik meg ez a lány

hirdetes

Naponta 20 mosogatószivacsot eszik meg ez a fiatal lány

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az orvosok nem igazán tudtak mit mondani Emmának. Persze megállapították, hogy az, hogy mosogatószivacsot eszik, egy ritka betegség miatt vált szokássá, de a lány nem akarja gyógyíttatni magát, így nem tudnak vele mit tenni...

Mosogatószivacsot eszik meg ez a lány

A 25 éves Emma Thompson-nak enyhén furcsa szokása van… Akár napi 20 mosogatószivacsot is megeszik. A kissé szokatlan étel már gyermekkora óta a kedvencei közé tartozik. “Megpróbáltam abbahagyni, de nem ment.” – mondta Emma. 

3 éves korában kezdődött ez nála, mikor egy fürdőszivacsot kezdett el rágcsálni, de később rájött, hogy a mosogatószivacs sokkal ízletesebb.

 

Ma 25 éves lány Newcastle-ben él, boldog párkapcsolatban. Betegségét diagnosztizálták az orvosok, de a lány nem akarja gyógyíttatni magát, ő nem gondolja magáról, hogy beteg lenne. A PICA nevű betegség egy obszesszív-kompulzív zavar (OCD), egy ritka kényszerbetegség, amikor az ember olyan dolgok iránt sóvárog, amik nem emberi fogyasztásra valók és nincsen tápértékük. Emma esetében ez a mosogatószivacs. Mik a következményei ennek a betegségnek? Lapozz egyet és elmondjuk!

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Egészség Érdekesség Világunk

Szótár

Róka

A róka egy viszonylag kis termetű ragadozó emlős állat, amely többnyire erdős-mezős... Tovább

Garrett turbó

A Garrett a turbófeltöltők technológiájának egyik vezető úttörője. Ez a márka olyan... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes