Négykerék-meghajtású Ferrari

Négykerék-meghajtású Ferrari

Szerző: Jobs24 - 2013.12.05.

A Ferrari FF névre keresztelt modellje a maranellói autómárka első összkerék-meghajtású sportautója, amely nemcsak szép és gyors, de még a csomagtartója is hatalmas, ellentétben az eddigi Ferrarikkal.

A Ferrari 4x4-es kivitelű csodamasinája nem csupán egy szimpla villámgyors betontorpedóként funkcionálhat, hanem akár még a luxus kategóriába tartozó családi autó címet is felöltheti, ugyanis ennél a modellnél egy négyszemélyes kivitelű sportkocsiról beszélünk a 450 literes csomagtartójával együtt, ami elég tágasnak nevezhető. Enzo Ferrari valaha azt mondta, hogy a V12-es erőforrás a motorok motorja. Nos, hát lényegében a Ferrari FF modelljét is egy 12 hengeres, 660 lóerős, közvetlen befecskendezéses szívómotor hajtja, melynek nem csekély a nyomatéka, pontosan 683 Newtonméter. A 4x4-es jellegéből adódóan alapestben a hátsókerekekre kerül a nyomaték, de ha szükség van rá az első kerekek is bekapcsolódnak az autó hajtási folyamatába. A kocsi ára meghaladhatja a 80 millió forintot is, szóval elég gazdag családos embernek kell lenni ahhoz, hogyha valaki egy ilyen szépséggel szeretné meglepni a családját.

 

 

Ha szereted a Ferrarit, akkor olvasd el az alábbi a cikkeket is!

Forma 1 a vízen - Ferrari motorcsónak

Semmi kompromisszum - Ferrari F40

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket