Négykerekű filmhírességek - Csapó 3.

Négykerekű filmhírességek - Csapó 3.

Szerző: luszi - 2014.01.21.

Folytatom a Négykerekű filmhírességek listáját, amiben újabb 5 remek autót mutatok be nektek. Remélem ők is tetszeni fognak. Neked melyik a kedvenced a felsorolt 15 csodából? Esetleg nem került be a listába?

 

Megérkezett az utolsó rész is! Benzingőz és gumifüst a filmvásznon.  Bemutatjuk a lista utolsó 5 szereplőjét is. Neked melyik a kedvenced? Kihagytunk valamit?

 

 

 

 

 

Dodge Charger R/T

Üdv a listán Lee Tábornok! A Hazárd megye lordjai c. film főhőse nem kevés borsot tört az ügyetlen rendőrök orra alá. A sorozat először 1979-ben jelent meg az amerikai családok képernyőjén, az akkor 10 éves Dodge biztosan sok fiúcskának lett az álomautója. Azért ’69-ben előrukkolni egy 330 LE teljesítményű sportautóval nem kis merészség volt, de csupán 260 darabot adtak el ebből a kiadásból.

 

 

 

Volkswagen Bogár

Sokan biztosan megorroltak volna, ha pont Herbie, a Kicsi Kocsi nem kerül be a listára. Az 1963-as Volkswagen Bogár meghódította az egész világot, ráadásul nem csak a mozivásznon, hanem a valóságban is. Az első Kicsi Kocsi film 1969-ben jelent meg, akkor került először filmvászonra ez a modell.

Herbie védjegye az 53-as rajtszám, de őszintén szólva nem vagyok biztos a rajtszám történetének eredetében. Egyik számomra is logikusnak tűnő elmélet alapján a Love Bug (első Kicsi Kocsi film) rajtszámát a film producere, Bill Walsh választotta, mert a kedvenc baseball játékosa, aki a Los Angeles Dodgers sportolója volt, az 53. számú mezt viselte.

További érdekesség, amit sokan nem gondoltatok volna, hogy az utolsó Volkswagen Bogár 2003. július 30-án gördült le a mexikói gyártósor futószalagjáról.

 

 

 

TOVÁBBI ÉRDEKES KÉPEKET TALÁLHATSZ GALÉRIÁNKBAN A VOLKSWAGEN BOGÁRRÓL:

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket