A férfi, aki minden nap hatalmas áldozatot hoz a családjáért

„Nehéz” napod van? Akkor nézd meg mit tesz ez a férfi a családjáért minden egyes nap!

Szerző: kvothe - 2017.03.18.

Újabb ismeretlen hős vált híressé az interneten – Allen minden nap olyasmit tesz a családjáért, amire csak nagyon kevesen lennének képesek. Igazi példakép ez a férfi!

A férfi, aki minden nap hatalmas áldozatot hoz a családjáért

Az élet telis-tele van nehézségekkel, kihívásokkal és elkerülhetetlen kudarcokkal. A sok kellemetlenség közepette sokan nehezen viselik a mindennapok fáradalmait és a velejáró stresszt. Ilyenkor segíthet, ha valaki olyan történetét ismerjük meg, aki a lehetetlennek tűnő körülmények és minden akadály ellenére teljes életet képes élni. Ők azok, akik erőt adnak nekünk, hogy felálljunk és teljes erőbedobással folytassuk azt, amibe belekezdtünk.

 

A filippínó Allan Aguilar is egy ilyen példamutató ember, aki emlékeztet bennünket, hogy becsüljük meg, amink van!

 

Allan egy szegény családba született Mindanaon, amely egyike a három legnagyobb szigetnek a Fülüp-szigetek közül. Csupán az első osztályt végezte el, mert inkább édesapjának segítettt alapanyagot gyűjteni a bútorokhoz, amiket készítettek. Az egyik ilyen séta közben a fiatal Allan súlyos balesetet szenvedett. Jobb lába súlyosan megsérült, a szüleinek pedig nem volt elegendő pénze az ellátásra. Végül Allan lábát kénytelenek voltak amputálni.

 

 

Ennek ellenére Allan továbbra is keményen dolgozott, ami már önmagában tiszteletet érdemelne, azonban itt még nincs vége a történetnek!

 

Folytatás a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket