Nem minden a pénz az életben!

10 dolog, amit nem lehet pénzzel megvásárolni

Szerző: vargazsanett - 2019.07.23.

A pénz nem minden az életben. Bár erre sokan még mindig nem jöttek rá, és hajtják egész életükben a költenivalót. Pedig a 10 legfontosabb dolgot nem lehet pénzzel megvásárolni!

Nem minden a pénz az életben!

Életünk során már viszonylag korán rájöhetünk, hogy a pénz bizony nem minden. Természetesen sok szempontból könnyebbé teszi életünket és egyfajta biztonságot ad. Ezen kívül a pénz segítségével sok lehetőség kapuja nyílik meg előttünk. Ezek mind olyan dolgok, amiket senki sem utasítana vissza, ezzel pedig nincs is semmi baj. Sokan dolgozunk becsületesen és szorgalmasan azért, hogy elérjük céljainkat és jólétet biztosítsunk magunknak és szeretteinknek. 

 

Akkor válik problémássá a helyzetünk, amikor már a pénz jelent mindent és mindennél fontosabb szerepet kezd betölteni életünkben. Amikor már bármit megtennénk csak, hogy egy kis pénzhez jussunk… Ilyenkor nem csak, hogy kimerülünk, de elveszítjük valódi önmagunkat is.

Ez a folytonos küzdelem azért, hogy egyre több pénzünk legyen rettentő kimerítő és egy idő után rádöbbenünk, hogy teljesen felesleges is, hiszen az igazi boldogság titka, nem a pénzben rejlik. 

 

Nézzük csak meg a legtöbb celeb példáját. Sokan bár pénzügyileg mindünk megvan mégis boldogtalanok. 

 

De most lássunk néhány dolgot, amit pénzzel bizony sehogy sem tudunk megszerezni!

 

1.Az idő

Bármennyire is szeretnénk, az időt semennyi pénzzel sem tudjuk befolyásolni. Nem lesz belőle se több, se kevesebb, csupán annyi, amennyit megírtak nekünk a nagykönyvben.
Az eltöltött időt sem tudjuk befolyásolni a pénzzel, csupán saját akaratunkkal. Tegyük fel magunknak a kérdést, hogy életünk nagy részét a pénz kergetésével akarjuk eltölteni, vagy esetleg szeretteinkkel, családtagjainkkal és valóságos élmények megszerzésével? 

 

2. Szépség

Bár sokféle műtét és beavatkozás létezik ma már, az igazi szépség igenis belülről fakad. Lehet bármilyen a külsőnk, a belsőnk fogja meghatározni ki, mit gondol majd rólunk.

 

Lapozz egyet és nézd meg mik azok a fontos dolgok az életben, amit nem tudsz pénzzel megvenni!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket