notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Nem minden a pénz az életben!

10 dolog, amit nem lehet pénzzel megvásárolni

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nem minden a pénz az életben!

3. Boldogság

A boldogság nem mérhető pénzben. Csupán az befolyásolja, hogy mi mennyire vagyunk elégedettek önmagunkkal, a minket körülvevőkkel és a céljainkkal.
Rengeteg embert láthatunk akár ismerhetünk is, akik bár sok pénzük van mégis boldogtalanok. 

 

4. Egészség

Sokan úgy vélik, pénzzel megvásárolhatják majd egészségüket, akkor is, amikor úgy tűnik már túl késő, de ez sajnos nem így van. Sok esetben semmilyen kezelés sem tud már segíteni. Ezért élj úgy, hogy ne a legdrágább kezelések kifizetése legyen a cél, hanem az, hogy soha ne is legyen szükséged ilyesmikre. 

 

5. Szeretet

Semmi sem ér többet a valódi érzéseknél. Pénzzel talán megvásárolhatod az emberek szimpátiáját, netalán partnerre is lelhetsz, de a valódi szerelem és szeretet a legnagyobb érték. 

 

6. Igaz barátság

Érezted már magadat úgy igazán padlón, amikor azt hitted ennél már sosem lesz jobb és sose leszel újra boldog? Talán ilyenkor van szükség a legjobban az igaz barátokra, akik melletted állnak jóban, rosszban. Az ő jelenlétük, minden vagyonnál többet ér. 

 

hirdetes

7. Csók

Persze sok csókot kapunk életünk során és nem mind olyan jó emlék. De amikor megtaláljuk az igazit, akivel átélhetjük azt a bizseregtető, szívet megdobbantó csókot, akkor rájövünk, hogy az élet értelme tényleg nem a pénzben rejlik.

 

8. A sikerélmény

Amikor órákig vagy akár napokig görnyedsz egy probléma felett és végre rájössz, hogyan is oldd meg. Az igazi, önálló siker íze rendkívül édes!

 

9. Egy újszülött őszinte mosolya

Talán pénzen vehetsz magadnak családot, de a gyermekek képtelenek hazugságban élni. Az ő mosolyuk a legértékesebb és legvalódibb ezen a világon! Hisz’ tudjuk, hogy a gondoskodás és a törődés gyümölcse virul az arcukon.  

 

10. A jelen

Minden pillanatot csak egyszer élhetünk át és utána soha többé. A halálos ágyadon ne azon keseregj, hogy mennyi mindent szalasztottál el, hanem, hogy mennyi mindent megéltél és átéltél!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

DJI Phantom drón

Még csak kacérkodsz a drónozás gondolatával, és még nem tudta elszánni magad arra, hogy... Tovább

Bor

Alkoholtartalmú ital, amit a különböző gyümölcsmustok erjesztésével állítanak elő.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség Világunk