Eger győzelem a Ferencváros ellen

Népligeti oktatás Eger módra

Szerző: bohacs - 2015.03.16.

Nemzeti ünnepünk előestéjén csapott össze az FTC az Eger pólósaival. Azért írom, hogy csapott össze, mert ez volt várható. Azt mindenki tudta, hogy a vendégek tele vannak válogatott és volt válogatott, világklasszis játékosokkal, de mostanában a Fradi igencsak vitézkedik a bajnoki pontvadászatban.

Ferencváros-Eger férfi vízilabda mérkőzés

 

Jöttek is a nézők szépen, szinte végeláthatatlan sorokban, s a lelátói helyek el is fogytak egy szálig. Az egri „B középnek” síppal, dobbal, nádi hegedűvel már csak a kapu mögötti állórészen jutott hely. Csináltak is „ricsajt” rendesen, gyönyörű rigmusokba szedve a fiúknak szóló buzdítást.

 

 

Aztán amikor a bírók elindították a csatát, már csak egy csapatot lehetett látni a vízben.

 

 

Iskolajátékot produkált az Eger és a zöld-fehérek valahogy a kaput sem igazán érezték ezen az estén. Jellemző, hogy első góljukat a második harmadban sikerült bepréselniük, de ekkorra már ötször is megrezdült hálójuk.

 

 

 Szívós Marciék szemmel láthatóan élvezték a játékot és Marci még a partról is irányított időnként, amolyan másodedzői szerepet betöltve.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket