Megtörtént a Netflix bejelentése az első játékait illetően

Megérkeztek a Netflix első játékai, amelyek elérhetővé váltak az előfizetők számára

Szerző: Szaka Ádám - 2021.11.03.

Még nem nagy a választék a játékok területén, de a Netflix már néhány címet elérhetővé tett az előfizetők számára. Izgalmas lehet belegondolni, hogy milyen tartalmakkal állnak elő a jövőben, hiszen a csatorna megannyi érdekes filmnek és sorozatnak a birtokában van, amikből nagyszerű videójátékokat lehetne létrehozni. 

Öt alkalmazással száll be a Netlix a játékiparba

A Netflix bővítené a repertoárját 

Egy ideje már tervben van a Netflix-nél, hogy a csatornán nem csupán a filmek, valamint sorozatok legyenek elérhetőek, de esetlegesen játékok forgalmazásában ugyanúgy közreműködjenek. Ez az elképzelés igencsak komolynak nevezhető, hiszen emiatt vásárolták fel a Night School Studio-t.

Milyen játékokra számíthatunk? 

A tesztelést néhány országra korlátozták le, majd megérkezett a bejelentés, miszerint az előfizetők számára elérhetővé válik öt cím, ezek a Teeter Up, a Card Blast, a Stranger Things 3, a Stranger Things: 1984, és a Shooting Hoops.

Habár ezen játékok még csupán Android készülékeken keresztül használhatóak, tervben van, hogy iOS-re ugyanúgy meg fognak jelenni. A Netflix mobilos alkalmazáson keresztül minden plusz költség felszámolása nélkül játszhatók, sőt a felhasználóknak a reklámok miatt sem kell aggódniuk, ugyanis azoktól is mentesek. 


 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket