Nézd meg te is, hogy mi lett Draco Malfoy és a Mardekár ház csicskájából

Nézd meg te is, hogy mi lett Draco Malfoy és a Mardekár ház csicskájából

Szerző: nelli9503 - 2016.04.28.

Josh Herdman sohasem a színészetet képzelte el hivatásának, helyette inkább teljesen más utat választott! Nézd meg te is, hogy mi lett belőle!

Nézd meg te is, hogy mi lett Draco Malfoy és a Mardekár ház csicskájából

 

A gonosz karakterből ketrecharcos 

 

Ha olvastad a Harry Potter köteteket, vagy láttad a filmeket, akkor valószínűleg neked is ismerősen cseng Draco Malfoy neve, aki idejének nagy részét azzal töltötte, hogy Harry Potter és barátai életét megkeserítse.

A legtöbb efféle gonosz karakter rendelkezik egy sleppel, ami Malfoytól sem maradhatott el, Crack és Monstro személyében, akik szintén mardekárosok voltak.

 

 

Josh Herdmannek nem jutott valami nagy szerep a filmben, végig jelen volt, bár saját bevallása szerint sohasem a színészettel akarta keresni a kenyerét.

 

 

Egy családi hagyomány

 

A filmek befejezésével egy kicsit összekapta magát és az utolsó rész forgatása alatt már elkezdett edzésekre járni. Azóta ketrecharcos-karrierjét építi, elég sikeresen. Gyerekkora óta szerette volna kipróbálni magát valamilyen küzdősportban, mivel ez a családjukban már hagyománnyá vált: két bátyja és apja is boxolt.

 

 

 

Kép forrása: www.mirror.co.uk
                         www.99doing.com

                         

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket