Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Nőiesség legnagyobb ellenségei

hirdetes

A nőiesség 25 legnagyobb ellensége!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ezért nem nőiesek a mai lányok! Ezt az írást minden nőnek el kellene olvasnia és jó lenne, ha visszatérnének azok a régi, igazi nők a valódi nőiességükkel!

Nőiesség legnagyobb ellenségei

A nő a létrehozás energiáját képviseli. A külseje, a gondolatai, a cselekedetei harmóniát és gyönyörűséget jelentenek. Egy mosoly és a nő elismerő pillantásokat kap, megoldja vele a vitás helyzeteket. A nők azonban sokat szenvednek a rohanó hétköznapok miatt és a megfelelő férfi hiánya miatt, emiatt könnyen elveszíthetik a nőiességüket. Persze lehetne most jönni azzal, hogy a mai férfitársadalom is felettébb furcsa lett, szűk nadrágban járnak, hosszú hajuk a szemükbe lóg és a többi… de ezt majd egy másik cikkben! :)

 

1. Felelősség 

A nők időnként túl nagy felelősséget vállalnak, ami meghaladja a képességeiket.

hirdetes

2. Közösségi sport

Rengeteg nő sportol hobbiként csapatban, valamint közösségi sporteseményekkel próbálja kompenzálni a kapcsolat hiányát, ami nagy hiba. A hölgyeknek akkor kellene a csapatsportban részt venniük, amikor van egy kis szabadidejük, de akkor sem azért, mert valamit kompenzálni akarnak.

3. Kommunikáció idegenekkel

A női energia és a lelki béke is felborul, ha túl sokat foglalkozunk idegenekkel. Beszélgessünk a családunkkal, foglalkozzunk a számunkra fontos szűk körrel, akiket tényleg szeretünk. Nem kell rengeteg ismerőssel rendelkeznünk ahhoz, hogy boldogak lehessünk.

4. Nadrág

Próbálj meg ritkábban férfias ruhákat viselni. Egy nő változatosan, világos színekbe öltözve a legszebb. Öltözz változatosan.

5. Férfias frizura

A rövid haj is lehet nőies, a legfontosabb, hogy kiemelje az arcod. Rengeteg nő választ túlságosan férfias frizurát, pedig sok csinos hajforma van, ami annál jobban állna és még a nőiességüket is kiemelné.

 

Lapozz egyet és nézd meg a nőiesség többi ellenségét is!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Vaj

A vaj az egyik legnépszerűbb tejtermék, amelyet minden háztartásban megtalálhatunk valamilyen... Tovább

Határ

A határ két, leginkább közigazgatási szempontból különválasztott terület érintkezése.... Tovább

Tovább a lexikonra
Nők Vadító csajok