notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ezek Nostradamus jóslata 2015-re

Nostradamus jóslata az idei évre

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Michel de Nostredame (más néven Nostradamus) egy 16. századi francia filozófus volt, aki számos tragikus eseményt megjósolt a történelem során, beleértve a Kennedy testvérek meggyilkolását, Hitler felemelkedését, Napóleon vereségét, és a 9/11-i terrorista cselekményeket. Napjainkban nincs sok látnok, aki valóban képes lenne megjósolni a jövőt. Nostradamus asztrológiát tanult és különböző okkult tudományokat, és ezeket használta jóslataihoz.

Nostradamus

Romboló földrengés, a Vezúv kitörése, a halottak feltámadása

 

Függetlenül attól, hogy hiszünk bennük, vagy sem, az emberiség jelentős része évszázadok óta csodálattal tekint ezekre a jóslatokra.

Nostradamus követői pedig minden év elején közzéteszik azokat a fontosabb eseményeket, amelyek az elkövetkezendő 365 napot jellemezni fogják.

Az előttünk álló esztendőre vonatkozó tíz jóslatból talán a leginkább kétségbeejtő a hatalmas földrengés. A próféta szerint erre a természeti jelenségre az Egyesült Államokban kerül majd sor, amely óriási humanitárius katasztrófát von maga után. Ez csak az egyik. Állítólag a Vezúv vulkán kitörése is jövőre várható, amely nem csupán Olaszországra, de az európai kontinens más részeire is hatással lesz.

A leginkább hihető kategóriában továbbá a 2015-ös esztendőt is meghatározó, globális pénzügyi válság szerepel, miközben Nostradamus hihetetlen jóslatainak egyike a halottak feltámadását hirdeti. A próféta azt írta ezzel összefüggésben, hogy a halottak azért jönnek elő sírjaikból, mert a pokolban nincs több hely.

Ha hiszünk benn, nézzük a jó oldalát, ha  nem, akkor is: nem minden előrejelzés ennyire sötét. A francia orvos azt írta, hogy a tudósok feltalálják a fiatalság elixírjét, a várható élettartam ezzel akár 200 évre is növekedhet. Ilyen körülmények között egy 80 éves ember úgy fog kinézni, mint egy 50 éves. Ezzel együtt, a napsugárzásoknak köszönhetően, a legtöbben nem fogjuk megélni a matuzsálemi kort.

 

A 2014-es évre vonatkozó jóslatai, amelyek beteljesedtek, ezek voltak:

 

1. Oroszország békét teremt

 

Ha az oroszok “nem” szövetségesek Európával és a nyugattal ennek a háborúnak az elején, állítja Nostradamus episztolájában, egy északi király Aquilon-ból (utalás Oroszországra) végül segít, hogy jobbra forduljanak a dolgok. Az Egyesült Államok és Oroszország még sohasem álltak szemtől szembe, különösen a szíriai konfliktus során. Érdekes lesz látni, hogy ez a prófécia hogyan fog lejátszódni. Vajon a 2014-es krími háború vezet a békéhez Oroszországgal? Kétséges, hogy Oroszország kevesebbet akarna, mint dominanciát a világban, de úgyis meglátjuk, hogy mi fog történni.

 

2. Izrael sorsa

 

Izrael sorsa továbbra is tisztázatlan Nostradamus előrejelzéseit tekintve. Azonban levelének 34. bekezdésében Nostradamus azt állítja, hogy Jeruzsálemet minden oldalról megtámadják, és a nyugati haditengerészeti erő (az Egyesült Államokból és más Újvilági nemzetektől) segíteni fognak jövőbeni ellenségeik elleni harcukban.

 

3. A pólusok olvadni fognak

 

Ez az, ahonnan a sok globális felmelegedés tudós és kutató kapja az információit? Lehet, hogy ez történik? Ha megnézzük a magas hőmérsékletet északon, akkor valószínűleg hihető, hogy a jóslat valóra válik. Ugyanakkor a Déli-sark még fagyosan hideg, és nincs drasztikus hőmérséklet változás, amit el lehetne könyvelni.

 

4. A Fehér Ház játékai

 

Azt is kijelentette, hogy a “Fehér Ház” a háborúval játszik, és azt tervezik, hogy elpusztítják a világot… kezdve az arab világban, ahol ez olyan, mint egy sakkjátszma számukra. A két fél közötti feszültség még soha nem volt könnyű, különösen a terrorizmus elleni harcban. Sem Irakban, sem Afganisztánban nem látták még a békét, mióta az amerikaiak beléptek az országba, hogy “demokráciát” hozzanak.

 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

Sajtótájékoztató helyszín

Ha a tökéletes sajtótájékoztató helyszínt keressük, fontos figyelembe venni a... Tovább

Arany

Az arany szinte mindig nagy értéket képviselt a történelem folyamán. Nem csak... Tovább

Tovább a lexikonra
Minden, ami sport