notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ezek Nostradamus jóslata 2015-re

hirdetes

Nostradamus jóslata az idei évre

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Michel de Nostredame (más néven Nostradamus) egy 16. századi francia filozófus volt, aki számos tragikus eseményt megjósolt a történelem során, beleértve a Kennedy testvérek meggyilkolását, Hitler felemelkedését, Napóleon vereségét, és a 9/11-i terrorista cselekményeket. Napjainkban nincs sok látnok, aki valóban képes lenne megjósolni a jövőt. Nostradamus asztrológiát tanult és különböző okkult tudományokat, és ezeket használta jóslataihoz.

Nostradamus

Romboló földrengés, a Vezúv kitörése, a halottak feltámadása

Függetlenül attól, hogy hiszünk bennük, vagy sem, az emberiség jelentős része évszázadok óta csodálattal tekint ezekre a jóslatokra.

Nostradamus követői pedig minden év elején közzéteszik azokat a fontosabb eseményeket, amelyek az elkövetkezendő 365 napot jellemezni fogják.

Az előttünk álló esztendőre vonatkozó tíz jóslatból talán a leginkább kétségbeejtő a hatalmas földrengés. A próféta szerint erre a természeti jelenségre az Egyesült Államokban kerül majd sor, amely óriási humanitárius katasztrófát von maga után. Ez csak az egyik. Állítólag a Vezúv vulkán kitörése is jövőre várható, amely nem csupán Olaszországra, de az európai kontinens más részeire is hatással lesz.

A leginkább hihető kategóriában továbbá a 2015-ös esztendőt is meghatározó, globális pénzügyi válság szerepel, miközben Nostradamus hihetetlen jóslatainak egyike a halottak feltámadását hirdeti. A próféta azt írta ezzel összefüggésben, hogy a halottak azért jönnek elő sírjaikból, mert a pokolban nincs több hely.

Ha hiszünk benn, nézzük a jó oldalát, ha  nem, akkor is: nem minden előrejelzés ennyire sötét. A francia orvos azt írta, hogy a tudósok feltalálják a fiatalság elixírjét, a várható élettartam ezzel akár 200 évre is növekedhet. Ilyen körülmények között egy 80 éves ember úgy fog kinézni, mint egy 50 éves. Ezzel együtt, a napsugárzásoknak köszönhetően, a legtöbben nem fogjuk megélni a matuzsálemi kort.

A 2014-es évre vonatkozó jóslatai, amelyek beteljesedtek, ezek voltak:

1. Oroszország békét teremt

Ha az oroszok “nem” szövetségesek Európával és a nyugattal ennek a háborúnak az elején, állítja Nostradamus episztolájában, egy északi király Aquilon-ból (utalás Oroszországra) végül segít, hogy jobbra forduljanak a dolgok. Az Egyesült Államok és Oroszország még sohasem álltak szemtől szembe, különösen a szíriai konfliktus során. Érdekes lesz látni, hogy ez a prófécia hogyan fog lejátszódni. Vajon a 2014-es krími háború vezet a békéhez Oroszországgal? Kétséges, hogy Oroszország kevesebbet akarna, mint dominanciát a világban, de úgyis meglátjuk, hogy mi fog történni.

2. Izrael sorsa

Izrael sorsa továbbra is tisztázatlan Nostradamus előrejelzéseit tekintve. Azonban levelének 34. bekezdésében Nostradamus azt állítja, hogy Jeruzsálemet minden oldalról megtámadják, és a nyugati haditengerészeti erő (az Egyesült Államokból és más Újvilági nemzetektől) segíteni fognak jövőbeni ellenségeik elleni harcukban.

3. A pólusok olvadni fognak

Ez az, ahonnan a sok globális felmelegedés tudós és kutató kapja az információit? Lehet, hogy ez történik? Ha megnézzük a magas hőmérsékletet északon, akkor valószínűleg hihető, hogy a jóslat valóra válik. Ugyanakkor a Déli-sark még fagyosan hideg, és nincs drasztikus hőmérséklet változás, amit el lehetne könyvelni.

4. A Fehér Ház játékai

Azt is kijelentette, hogy a “Fehér Ház” a háborúval játszik, és azt tervezik, hogy elpusztítják a világot… kezdve az arab világban, ahol ez olyan, mint egy sakkjátszma számukra. A két fél közötti feszültség még soha nem volt könnyű, különösen a terrorizmus elleni harcban. Sem Irakban, sem Afganisztánban nem látták még a békét, mióta az amerikaiak beléptek az országba, hogy “demokráciát” hozzanak.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Bor

Alkoholtartalmú ital, amit a különböző gyümölcsmustok erjesztésével állítanak elő.... Tovább

Arany

Az arany szinte mindig nagy értéket képviselt a történelem folyamán. Nem csak... Tovább

Tovább a lexikonra
Minden, ami sport