Funky dallamok a Symbolban!

Nosztalgikus funky dallamok a Symbolban!

Szerző: nelli9503 - 2017.01.24.

Ha egy jó bulira gondolsz a 90-es évekből neked is eszedbe jutnak a balatoni éjszakák és az elszabadult házibulik? A Dark Blue elővarázsolja az emlékeidet egy új köntösben!

A Dark Blue ismét a Symbolban!

Felejthetetlen élmény a Symbolban! 

 

A partysorozat következő állomása március 26-án a Symbolban egy igazán felejthetetlen élményt nyújt neked. A jó hangulatról a hazai funky zene kiválóságai Bárány Attila és Dj Jován gondoskodnak.

 

Egy itáliai ikon az est fénypontja

 

A buli különlegessége, hogy olasz témában kerül megrendezésre, aminek központjában egy igazi itáliai ikon, Gió Bacio áll!

Ez az esemény bármely korosztály számára tökéletes kikapcsolódási lehetőség, hiszen az idősebbeknek élvezetes lehet a fiatal koruk meghatározó dalaikra szórakozni, míg a fiatalabbak is élvezhetik a retro stílust új köntösben tálalva.

 

Az igényes magyar diszkó zene

 

Báránya Attila már nem először szórakoztatja a Symbolban a nagyérdeműt a 90-es évek hangulatával. A 80-as évektől tevékenykedő lemezlovas neve egybeforr az igényes magyar diszkó zene fogalmával. Hamar felfigyeltek tehetségére, aminek köszönhetően a mai napig a legszínvonalasabb és legnagyobb klubokban szórakoztatja a nagyérdeműt.

Dj Jován szinte minden zenei műfajt kedvel és kever, ezért változatos zenékkel szórakoztatja a bulizni vágyókat. A fővárosi dj pultokat szinte mind meghódította már, és a híres fesztiválok is előszeretettel fogadják művészei között.

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket