Így néz ki a világ egyetlen nulla csillagos szállodája

A nulla csillagos szálloda – ilyen a hegyek között ébredni!

Szerző: kvothe - 2017.02.05.

A világon egyedi szállodát hoztak létre Svájcban – nulla csillagos besorolás, egymillió csillagos élmény! Ez a Null Stern Hotel.

Így néz ki a világ egyetlen nulla csillagos szállodája

A hotelekről mindenkinek van egy kialakult képe az alapján, hogy eddig milyenekben volt szerencséje (vagy szerencsétlensége) megszállni. Az ilyen helyek szolgáltatásainak és igényességének minőségét hivatalosan csillagokban mérik, ami önmagában nem sokat mondd el a lehetséges látogatóknak.

 

A svájci ikerpár, Patrik és Frank Riklin úgy döntöttek, hogy létrehozzák a világ első nulla csillagos szállodáját, ami sokkal jobb, mint amilyennek először hangzik.

 

A „szálloda”

 

A képet nézegetve nem látsz többet egy franciaágynál és a meseszép Alpoknál – ez maga a szálloda. Egyetlen ágy a hegycsúcsok között.

 

A hely a „Null Stern” elnevezést viseli, aminek jelentése „Csillag nélküli”. Ez az elnevezés azonban nem a hely besorolására utal. A szálloda mottója mindent megmagyaráz: „Null Stern szálloda – ahol az egyetlen csillag Te vagy.”

 

 

Leszámítva persze a számtalan csillagot, amiben éjszaka gyönyörködhetnek az itt pihenők.

 

Milyen szolgáltatásokat kínál a hely? Lássuk a többi képpel együtt a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket