notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ilyen nyári feladatot kellene adni minden diáknak!

hirdetes

A világ legjobb nyári feladata a diákoknak!

Szélesi Ferenc
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Olaszországból indult ez a nyári feladatlista, ami elterjedt az egész világon, nem is véletlenül, hiszen nagyon kreatív, ráadásul a diákok örömmel fogják elvégezni!  Ezt a feladatsort mindenkinek meg kellene kapnia, annyira tökéletes!

Egy szuper nyári feladat a diákoknak

 

Cesare Cata gondolt egyet és olyan feladatsort adott a diákoknak, mint még senki. A pedagógust a Robin Williams által formált karakter ihlette meg, a Holt Költők Társasága című filmből. Aki nem látta volna, elmondjuk, hogy ebben a filmben Robin Williams egy tanár szerepét játszotta el, aki eléggé különc tanár képét festette. Az első óráján lapról lapra tépette szét minden egyes diákkal a kötelező tankönyveket, mivel azt szerette volna elérni, hogy felfedezzék, az élet maga a művészet, ezt nem lehet könyvekből megtanulni. A diákok egyre jobban megszeretik a különc embert, érdemes megnéznie ezt a filmet mindenkinek!

hirdetes

 


Visszatérve Cesare Catához és az ő nyári feladatához, a diákok kitörő örömmel fogadták, ezután a kis feladatsor elkezdett terjedni Olaszországban, majd Európa szerte, és most már az egész világon ismerik. A különlegességét az jelenti, hogy nem kötelező olvasmányokat adott feladatul, hanem életvezetési tanácsokkal látja el a diákokat főként. Azt kéri a diákoktól, hogyha tehetik, akkor ezeket a feladatokat mindenképpen végezzék el, az eredményét meglátják nyár végén. A pedagógus szerint a nyár olyan spirituális hatással lehet a tinédzserekre, amit semmiféle kötelező gyakorlat nem válthat ki, így mindenképpen hasznos lesz.

hirdetes


A feladatsort a következő oldalon megtalálhatod te is, szerintem nem csak diákoknak kellene elvégeznie, hanem mindenkinek!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Vízpart apartman

Aki tartózkodott már huzamosabb ideig vízparton, az tudja, hogy egy vízparti apartman milyen... Tovább

Út

Az út szót leggyakrabban két vagy több pontot összekövető vonalra használják, amelyeken... Tovább

Tovább a lexikonra