notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ilyen nyári feladatot kellene adni minden diáknak!

A világ legjobb nyári feladata a diákoknak!

Szélesi Ferenc
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Olaszországból indult ez a nyári feladatlista, ami elterjedt az egész világon, nem is véletlenül, hiszen nagyon kreatív, ráadásul a diákok örömmel fogják elvégezni!  Ezt a feladatsort mindenkinek meg kellene kapnia, annyira tökéletes!

Egy szuper nyári feladat a diákoknak

 

Cesare Cata gondolt egyet és olyan feladatsort adott a diákoknak, mint még senki. A pedagógust a Robin Williams által formált karakter ihlette meg, a Holt Költők Társasága című filmből. Aki nem látta volna, elmondjuk, hogy ebben a filmben Robin Williams egy tanár szerepét játszotta el, aki eléggé különc tanár képét festette. Az első óráján lapról lapra tépette szét minden egyes diákkal a kötelező tankönyveket, mivel azt szerette volna elérni, hogy felfedezzék, az élet maga a művészet, ezt nem lehet könyvekből megtanulni. A diákok egyre jobban megszeretik a különc embert, érdemes megnéznie ezt a filmet mindenkinek!

 


Visszatérve Cesare Catához és az ő nyári feladatához, a diákok kitörő örömmel fogadták, ezután a kis feladatsor elkezdett terjedni Olaszországban, majd Európa szerte, és most már az egész világon ismerik. A különlegességét az jelenti, hogy nem kötelező olvasmányokat adott feladatul, hanem életvezetési tanácsokkal látja el a diákokat főként. Azt kéri a diákoktól, hogyha tehetik, akkor ezeket a feladatokat mindenképpen végezzék el, az eredményét meglátják nyár végén. A pedagógus szerint a nyár olyan spirituális hatással lehet a tinédzserekre, amit semmiféle kötelező gyakorlat nem válthat ki, így mindenképpen hasznos lesz.

hirdetes


A feladatsort a következő oldalon megtalálhatod te is, szerintem nem csak diákoknak kellene elvégeznie, hanem mindenkinek!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

Takarítócég

Legyen szó akár lakásunk, akár irodánk vagy más helyiségeink takarításáról, mindenképpen... Tovább

Túrázás, túrák

A túrázás a világ egyik legkedveltebb sportja. Bizony, sokan nem is tudják, hogy hosszú... Tovább

Tovább a lexikonra