notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ilyen nyári feladatot kellene adni minden diáknak!

hirdetes

A világ legjobb nyári feladata a diákoknak!

Szélesi Ferenc
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Olaszországból indult ez a nyári feladatlista, ami elterjedt az egész világon, nem is véletlenül, hiszen nagyon kreatív, ráadásul a diákok örömmel fogják elvégezni!  Ezt a feladatsort mindenkinek meg kellene kapnia, annyira tökéletes!

Egy szuper nyári feladat a diákoknak

 

Cesare Cata gondolt egyet és olyan feladatsort adott a diákoknak, mint még senki. A pedagógust a Robin Williams által formált karakter ihlette meg, a Holt Költők Társasága című filmből. Aki nem látta volna, elmondjuk, hogy ebben a filmben Robin Williams egy tanár szerepét játszotta el, aki eléggé különc tanár képét festette. Az első óráján lapról lapra tépette szét minden egyes diákkal a kötelező tankönyveket, mivel azt szerette volna elérni, hogy felfedezzék, az élet maga a művészet, ezt nem lehet könyvekből megtanulni. A diákok egyre jobban megszeretik a különc embert, érdemes megnéznie ezt a filmet mindenkinek!

hirdetes

 


Visszatérve Cesare Catához és az ő nyári feladatához, a diákok kitörő örömmel fogadták, ezután a kis feladatsor elkezdett terjedni Olaszországban, majd Európa szerte, és most már az egész világon ismerik. A különlegességét az jelenti, hogy nem kötelező olvasmányokat adott feladatul, hanem életvezetési tanácsokkal látja el a diákokat főként. Azt kéri a diákoktól, hogyha tehetik, akkor ezeket a feladatokat mindenképpen végezzék el, az eredményét meglátják nyár végén. A pedagógus szerint a nyár olyan spirituális hatással lehet a tinédzserekre, amit semmiféle kötelező gyakorlat nem válthat ki, így mindenképpen hasznos lesz.

hirdetes


A feladatsort a következő oldalon megtalálhatod te is, szerintem nem csak diákoknak kellene elvégeznie, hanem mindenkinek!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Vízpart apartman

Aki tartózkodott már huzamosabb ideig vízparton, az tudja, hogy egy vízparti apartman milyen... Tovább

Vonat

A vonatok nehéz súlyú szerkezetek, amelyek személyek (utasok) és / vagy rakomány... Tovább

Tovább a lexikonra