Most már nyáron is nyomhatod a snowboardot a freeboarddal

Snowboardozz nyáron a városban - Elkészült a freeboard

Szerző: szoroakos - 2014.06.19.

Amikor már azt hittük, hogy mindent kitaláltak már a deszka-sportok világában, jön egy San franciscoi banda és megmutatják, hogyan is lehet városi körülmények között snowboardozást imitálni.

Nyári snowboard

Bár a gördeszka vagy a mostanában divatos longboard is testvére a hódeszkának, a freeboard sokkal közelebb áll ahhoz. Igazából még úgy is néz ki, mint egy gördeszka (valójában az is), de ahogy viselkedik, az kicsit eltér tőle. Már elsőre feltűnik, hogy a szokványos 2 felfüggesztés 4 kerék kombináció helyett 6 kerék van a freeboardon amelyekből két pár a felfüggesztéssel együtt megfelel a gördeszka alapelveinek, de bónuszban van rajta még egy-egy bevásárlókocsiról nyúlt kerék is. Ez a két kerék felel azért, hogy a deszkával ne csak előre hátra, hanem valamelyest oldalirányba is tudjunk gurulni. További hódeszkás hasonlóság, hogy a lapra kötést is szereltek, aminek köszönhetően még az aszfalttól elrugaszkodni képtelen longboardosok is meg tudják majd emelni deszkájukat. Mint minden deszkasporthoz, ehhez is kell egy kis tapasztalat és adrenalin-szomjúság, de aki csak kevésszer jut el télen snowboardozni, annak itt van a tökéletes eszköz a nyári gyakorlásra.

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket