notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Tudd meg, mi a baj a mai tinédzser fiúkkal

hirdetes

Nyílt levél a mai tizenéves fiúknak

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Valami valamikor nagyon elromlott, persze, lehet azzal jönni, hogy el kell fogadni a változást, ne haragudjatok, én azt nem fogom elfogadni soha, hogy a férfiak eltűnnek, és belőlük is nő lesz, mert ez a divat...eszméletlen, ami a mai tinédzser fiúkat jellemzi, mindenkinek kötelező ez a cikk! 

Tinédzser fiúk, hihetetlen, ahogy kinéznek!

„Kedves tizenéves fiúka,

Itt állok egy bevásárlóközpont mellett, kezemben szatyor és várom a férjemet. Te itt állsz mellettem, almás vagy a bánatom tudja, milyen, vékony cigit szívsz és olyan bamba arcot vágsz, hogy azon drukkolok, nehogy elhaladjon előtted valami klinikai pszichomókus. Óriási tananyag lehetnél.  Tudod, van baj, nem kevés. Volt egy pasim még 1998-ban, aki nem volt sorállományú katona. Az anyukája kipuncsolta a körzeti dokinál (egy ötezresébe fájt), hogy írjon egy papírt, miszerint az ő kicsi fiacskája nem alkalmas katonának. Ha tudnád, milyen büszke volt ez a pasi erre! Egészen addig, amíg az én egyik kollégám, aki még anno két évet húzott le sorkatonaként, azt találta mondani rá, hogy “te nem is vagy férfi”. Aztán egy másik barátom is ezt mondta. Meg egy harmadik is. Utána behúzta fülét-farkát és nem villogott tovább.

hirdetes

Én nem mondom, hogy állítsák vissza a sorkatonaságot, de ……. de. Nem kell két évre, belehalnál. Belehalnátok mind. De mondjuk úgy tíz hétig, mit szólnál hozzá?  Tíz hét alatt, ha minden áldott reggel ötkor kéne kelned és lenne öt perced arra, hogy elvégezd a dolgod, megmosd a képed meg a hónod alját jéghideg vízben, magadra öltenéd az öltözéked és úgy kelljen állnod haptákban az ágyad mellett, hogy nincs egy árva ránc sem a párnádon. Menne? 

hirdetes

Ha rád üvöltene a körletvezető, hogy állj egyenesen, mert ha nem, a fogkeféddel sikálod a vécét két napig? Vagy eleve sikálnád, mert épp aznap úgy ébredt fel a szakaszparancsnok, hogy pont te jutottál az eszébe? Nem, nem bírnád ki. De van más is, a következő oldalon folytatom!

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Takarítócég

Legyen szó akár lakásunk, akár irodánk vagy más helyiségeink takarításáról, mindenképpen... Tovább

Ruha rendelés

A ruha rendelés Magyarországon is egyre népszerűbb, ugyanis számos előnye van annak, ha az... Tovább

Tovább a lexikonra
Férfi divat Humor Magyar