8 munkalehetőség, ahol a magad ura lehetsz!

8 munkalehetőség, ahol a magad ura lehetsz!

Szerző: bohacs - 2020.07.29.

Ki hallott már olyan emberről, aki ne akarna olyan munkát, ahol saját munkabeosztása szerint végezheti a dolgát, és mind ezek mellet még pénzt is keres vele. Elsőre kicsit hihetetlennek hangzik, ezért a következő cikk bemutat nyolc ilyen munkát, hogy elhiggyük, tényleg vannak ilyen foglalkozások.

8 munkalehetőség, ahol a magad ura lehetsz!

1. Vlogger

A mai fiatalok már nem a tévéből tájékozódnak elsősorban, hanem az internet világából, így egy YouTube-os influencernek meglehetősen nagy követőtábora lehet. Ha egyedi hangszíned van, amivel bátran meg mered szólítani a hallgatóságot, és szeretsz videózni, akkor már csak kitartás kérdése, hogy mikor futsz be. A vlogolás nem a leggyorsabb pénzszerzési módszer, de hosszú távon kifizetődő munka az biztos. Abban az esetben, ha nagy követőbázisod van, akkor a YouTube, úgynevezett hirdetési jutalékot fizet nekünk, és ezen felül más cégektől is kaphatunk felajánlást, hogy reklámozzuk az ő terméküket.

 

2. Grafikus

“Egy kép annyit képes mesélni, mint több ezer szó.”

 

Ez a mondat a marketingben különösen igaz. Éppen ezért nagyon fontosak a grafikusok a mai világban. Ahhoz a célhoz, hogy sikeres grafikusok legyünk, nem kell egy dizájn stúdiónál dolgoznunk. Egy grafikus logókat, névjegykártyákat, brosúrákat készít, és egy ilyen munkával komoly jövedelmet tud szerezni.

 

3. Webprogramozó

Napjainkban minden jól működő cégnek ki kell fejleszteni egy könnyen és jól használható, felhasználóbarát weboldalt. Vannak olcsóbb megoldások, amikor egy félkész elemet formáznak a cég arcára pár órán belül, de legtöbbször igényes, egyedi fejlesztésre szánják magukat a vállalkozások. Ekkor jön képbe a webprogramozó munkája, akik ezeket a fejlesztéseket csinálják meg. Mivel relatív kevés webprogramozó van, így gyorsan el leszünk telítve a megrendelésekkel.

 

4. Webdesigner

Egy cég weboldala sokszor az első dolog, amit az ügyfél megnéz, megvizsgál, ezért nagyon fontos az, hogy a weboldal egységes legyen a cég profiljával, imázsával. Ami még elengedhetetlen, hogy az oldal jól követhető és könnyen kezelhető legyen. Ezeket a célokat tudja megvalósítani a webdesigner. Ehhez a munkához elengedhetetlen a grafikus tudás, de cserébe egy munkáért könnyen elkérhetünk akár milliós árakat is. A következő oldalon folytatom! 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket