Ocho Macho koncerten jártunk, hihetetlen hangulatú volt, olvasd el beszámolónkat

Forrón dideregve...

Szerző: bohacs0010 - 2014.09.29.

Napos idő volt egész nap. Kémleltem az eget, figyeltem a meteorológiát. Estére didergős hideget, de tiszta időt ígért. Kabátot vettem hát és irány a Kobuci Kert! Az igazat megvallva nem hittem, hogy valaki is lesz közönség gyanánt a mínuszos felé hajló hőmérők láttán. Aztán igazamat látván, úgy nyolc óra felé, nem túl sokan lépték át a belépő vonalát. A zenekar a színfalak között készült, s ők is nézegettek a bejárat felé. Hiába, nem mindegy mennyi ember előtt kezdi az ember a bulit.

Ocho Macho koncerten jártunk és hiába volt egy kicsikét hidegebb az idő, rengetegen eljöttek. Nem is csoda, a koncert fergeteges volt, olvasd el beszámolónkat.

S pár perccel a kezdés előtt mintha egy varázsvesszővel valaki megsuhintotta volna a bejárat előtti sorokat. Tízesével-húszasával érkeztek a rajongók. Szeptemberben, hidegben telt ház közeli állapotot szabadtéren nem mertem volna jósolni, még tán akkor sem, ha színpadon az OCHO MACHO!

 

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket