notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ocho Macho koncerten jártunk, hihetetlen hangulatú volt, olvasd el beszámolónkat

hirdetes

Forrón dideregve...

Kép és szöveg: Koncz Dezső
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Ocho Macho koncerten jártunk és hiába volt egy kicsikét hidegebb az idő, rengetegen eljöttek. Nem is csoda, a koncert fergeteges volt, olvasd el beszámolónkat.

Megtanulhattam volna, ha valami jó, akkor az nagyon az és mint a mágnes vonz minden embert, aki az igényes jó, de egyben szórakoztató zenét szereti. A legjobban a precíz megszólalás mellett talán leginkább az tetszik, hogy szinte forr a színpad. 

 

Megszámolni nem lehet, hogy a zenészek hányadszor adják elő ugyanazokat a számokat, mert szerencsére nekik sok koncert adatik  a naptárban, de olyan az egész mintha tucatszor láttam, hallottam volna az Ocho Machot és mégis először. A népzenének valami furcsa egyvelege a legmodernebb, mondanám azt, hogy populáris hangzásvilággal fűszerezve. S lőn a mindent eldöntő közönség, akik fújják a dalokat egyfolytában, átadva magukat kedvenceik sodrásának. Szép volt fiúk!

hirdetes

 

 

Az ember azt gondolná így szeptember közepén, hogy a hasonló, nagy létszámú zenekarok fellépési lehetőségeivel meg kell várnunk a jövő tavaszi szabadtéri színpadok nyitásait, téved..... Az OCHO MACHO „behúzódik a klubvilág legjobb helyeibe, legnagyobb örömünkre, úgyhogy szünet nincs, csak jó zene.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Exkluzív rendezvényhelyszín

Exkluzív rendezvényhelyszín Budapesten - azon budapesti rendezvényhelyszínek,  melyek... Tovább

Orvos

Az orvosok feladatukat tekintve a különböző betegségek gyógyításával foglalkoznak. Az... Tovább

Tovább a lexikonra