Okostelefonok titkos funkciói

Okostelefonok 8 titkos funkciója!

Szerző: vargazsanett - 2019.05.10.

A fejlesztők azért találták ki ezeket a funkciókat, hogy megkönnyítsék az életünket, viszont ezekről szinte senki sem tud! Hogy miért? Nem tudom, viszont most megmutatjuk nektek ezt a 8 hasznos, de eddig titkos okostelefon funkciót!

Okostelefonok titkos funkciói

Ha már okostelefonunk van, használjuk ki. Olyan funkciókkal rendelkezik, amelyről eddig valószínűleg még nem is hallottunk. A fejlesztők mindezeket azért találták ki, hogy megkönnyítsék az életünk!


1.Reklámajánlatok nem fogadása
Ha állandóan kéretlen hívásokkal, és reklámajánlatokkal zaklatják, kapcsolja a telefont repülőgép üzemmódba. Ilyenkor is be van kapcsolva a telefon, de nem tud hívásokat kezdeményezni vagy fogadni.


2.Wi-Fi jelszavak
Minden alkalommal, amikor új Wi-fi hálózathoz akar csatlakozni, a készülék kérni fogja a jelszót. Ha olyan hálózatra csatlakozunk, amire már léptünk be, akkor csak a pontokat fogja mutatni a jelszó helyett. Van az Android telefonokon egy olyan funkció, amely segítségével meg lehet tekinteni az összes olyan jelszót, amit valaha beírtunk már a telefonba. Ez hasznos lehet, ha egy barátunknak is meg szeretnénk mutatni a jelszót.


3.Szerkesszük meg az egyéni üdvözőszövegünket
Ha nem fogadunk egy hívást, akkor saját szöveggel közölhetjük ismerőseinkkel, hogy miért is nem tudjuk most felvenni a telefont. Egyetlen gombnyomással válaszüzenetet küldhetünk.


4.Rejtett mód
Egyetlen kóddal elrejthetjük a telefonszámunkat, ha azt szeretnénk, hogy ne lássa az illető, akit hívunk. Ha beírjuk a *# 31 #-et, akkor nem fog megjelenni az összes többi híváskor a telefonszámunk. Ha csak egy híváshoz szeretnénk elrejteni, # 31 #-kódot üssük be.


5.Időzített hangbeállítás
Ez a funkció azoknak nagyon hasznos, akik elalvás előtt zenét, vagy hangoskönyvet szoktak hallgatni. A stopperóra funkciónál ki kell választani az időzített leállítást, a stop/play funkciónál válasszuk ki a Set opciót. Ha az időzítő lejár, akkor az aktuálisan hallgatott hanganyag elhallgat.


6.Videófelvétel közben készített felvétel
Nem kell leállítani a videózást, ha közben képet szeretnénk készíteni. Egyszerűen meg kell érinteni a képernyőn megjelenő fényképezőgombot, majd az exponálógombot.


7. A tartalom azonnali megosztása
Könnyen megoszthatod egy barátoddal az adott tartalmat, csupán annyit kell tenned, hogy a Megosztás alkalmazásból az Android Data Beam lehetőséget választod, és a két telefont egymással háttal fordítjátok.


8. Billentyűzet és egér
Az androidos telefonok egérként, és billentyűzetként is funkcionálnak. Ez a funkció nagyon hasznos lehet, főleg akkor, ha a telefon képernyője megsérül, vagy egy nagyobb szöveget kell formáznod. Csupán egy USB kábelre lesz szükséged hozzá.

 

Forrás: tudasfaja.com

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket