Így teszik tönkre az életünket az okostelefonok

15 kegyetlenül őszinte rajz az okostelefonok hatalmáról

Szerző: kvothe - 2017.02.24.

Így teszik tönkre életünket az okostelefonok – ezek a rajzok bemutatják, hogy hogyan „telefonozzuk” el az életünket minden egyes nap.

Így teszik tönkre az életünket az okostelefonok

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy idő, amikor az okostelefonok még nem léteztek, és az embereknek egy másfajta közösségi életet éltek, ami telis-tele volt szájjal történő, személyes beszélgetésekkel, nem hangulatjelekkel, hanem arccal kifejezett érzelmekkel, és olyan pillanatokkal, amik örök emlékekként élnek a mai napig.

 

 

Aztán egyszer összeültek a technológia nagymesterei, hogy egy új, korszakalkotó eszközzel könnyebbé tegyék a kommunikációt az emberek számára. Azonban ahogy telt-múlt az idő, egyre több dolog került bele a különös kis érintőképernyős szerkezetekbe. Mára már lehet velük fényképezni, videózni, chatelni, játszani, böngészni, és persze a közösségi média is csak egy bökésnyire van. Óh, és ne feledjük azt a különös funkciót sem, ami képes teljesen átvenni az irányítást az emberek élete felett.

 

Nem volt szükség sok időre, és az őszinte, személyes beszélgetések helyét chatüzenetek, az érzelmes arckifejezésekét hangulatjelek, a boldog pillanatokból emlékeit pedig Instagram-fotók vették át. Csak körül kell nézni az utcán, vonaton, buszon, és máris láthatjuk, hogy valami nincs rendben. A nevetgélés és vidám beszélgetések hangját elnyomja az új üzeneteket jelző telefonrezgések és hangjelzések zaja.

 

 

Miután mosolyogtunk egy jót a következő képeken (bár nem mindegyik próbál humoros lenni), gondoljunk egy kicsit arra is, hogy mennyire igazak valójában!

 

A következő oldalon láthatunk néhány elgondolkodtató, és őszinte rajzot erről az aggasztó jelenségről!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket