Ezek a legolcsóbb autók idén

2020 legolcsóbb vadonatúj autói

Szerző: bohacs - 2020.07.29.

Ha valaki autót akar vásárolni, az általában a használt autók piacán keresgél a rengeteg autó közül, ugyanis úgy gondolja, hogy nincs pénze egy új autóra, vagy ugyan azért az összegért egy felsőbb kategóriás használt járgányt is tud vásárolni. A használt autó vásárlásakor egy kockázatot vállalunk, mivel nem tudjuk az autó történetét biztosra. Nem tudhatjuk, hogy milyen módon bántak az autóval, hogyan tartották karban, vagy hogy épp mi fog rajta elromlani a következő kanyarban. Ezt a listát azoknak szántuk, akik új autót szeretnének vásárolni, de a lehető legolcsóbban. A következő 5 autó alapfelszereltség választása esetén 3 000 000 Ft alatt megvásárolható 2020-ban.

Új autók 3 millió forint alatt.

Dacia Logan – 2 649 000 Ft-tól

A Dacia a középkategóriás autók alsó részét képviseli. A Dacia egy román cég, ami a Renault közreműködésével gyártja az autóit. Az első Logan-t 2004-ben gyártották, ami hatalmas siker volt Romániában.

 

Más országokban Renault Symbol néven árulták, ami hasonló sikerű volt, mint a Dacia Logan. Az autó tervezésekor a praktikusság volt a fő szempont. Egy jól sikerült öt személyes olcsó családi autó lett belőle, meglehetősen nagy, 510 literes csomagtartóval. Az autóhoz egy 1.0 literes motor jár. Ehhez a motorhoz 77 lóerő és igen kicsi nyomaték jár, de az autó vegyes fogyasztása 5l/100km körül van, ami meglehetősen pénztárcabarát adatnak hangzik.

 

Dacia Sandero – 2 749 000 Ft-tól

A Sandero a Logan kisebbik verziója. Ezt a modellt 2007-ben kezdték el gyárani, egyes országokban Renault Sandero néven futott. A régebbi Solenza modell helyett jött be, amit 2005-ig gyártottak. A Dacia Sandero Stepway egy terepjáró típusú változata, aminek hatalmas sikere van. A Dacia Sandero nem olyan praktikus, mint a Logan, de a kisebb méretek miatt egy jó városi kisautónak számít. Ugyanaz a motor hajtja, mint a Logant, így kicsit jobban gyorsul a méretbeli különbségeknek köszönhetően.

 

Hyundai i10 – 2 899 000 Ft-tól

Dél-Korea egyik legismertebb autómárkája a Hyundai. Az i10-es modell a Hyundai egyik legkisebb autója, amit 2007 óta gyárt a cég. Európai körökben négy különböző felszereltségben tudjuk megvásárolni, amiből a legolcsóbb a Classic nevet kapta. Az autó éppen több, mint 1000kg, így teljesen jó az 1.1 literes motor bele. Később Indiában bemutatták egy modernebb, tágasabb verzióját a Hyundai Grand i10-et. 
A hozzáértők a Hyundai i10-et a Suzuki Swift vetélytársának gondolják.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket