Ausztrália Angyala több száz ember életét mentette meg

400 embert mentett meg az öngyilkosságtól egy egyszerű kérdéssel

Szerző: kvothe - 2017.01.26.

Nem feltétlenül van szükség szuperképességekre, hogy valódi hőssé váljunk – elég, ha van bennünk egy kis emberség és jó szándék. Ennek a férfinak mindkettőből jutott bőven!

Ausztrália Angyala több száz ember életét mentette meg

Az élet nem mindig egyszerű, és mikor már nem látnak esélyt a javulásra, sajnos sokan a legsötétebb kiutat választják.

 

A festői szépségű ’The Gap’ Ausztrália egyik legkeresettebb helye – a legrosszabb okok miatt. A Sydney keleti partján található sziklaképződményről gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, azonban sokan nem bámészkodni jönnek ide.

 

Számos öngyilkossági kísérlet történt már itt

 

A Gap híressé vált arról, hogy már több száz ember megpróbálta eldobni itt az életét, azonban legtöbbjük mégis meggondolta magát. Ezt Donald Taylor "Don" Ritchie-nek, az „Ausztrál Angyalnak” köszönhetik.

 

Don öt évtized alatt körülbelül 400 embert beszélt le az öngyilkosságról

 

Nem egy szuperhősről van szó, aki még zuhanás közben kapja el az embereket, vagy aki a vízen járva menti ki a fuldokoló áldozatokat. A férfi soha nem kapott öngyilkossági kísérletek megelőzéséről szóló oktatást, de még a rendőrséget sem hívta fel, amikor veszélyt észlelt.

 

Viszont gyakran kémlelte a tengerparti sziklát, gyanús alakok után kutatva. Ha valakiről azt gyanította, hogy a legrosszabbra készül, akkor odasétált hozzá és feltett neki egy egyszerű kérdést…

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket