17. alkalommal kerül megrendezésre az Open Road Harley Davidson Fesztivál Alsóörsön

17. Open Road Harley Davidson Fesztivál Alsóörsön

Szerző: orsihusz - 2019.04.19.

Ha voltál már a Harley Davidson Fesztiválon, akkor tudod, miért is olyan jó ott lenni, ha pedig még nem, ideje megtapasztalnod! Az alsóörsi motoros találkozó idén is felejthetetlen programokkal vár!

Open Road Fesztivál Alsóörsön

 

17. Open Road Harley Davidson Fesztivál, Alsóörs

 

Manapság már nem csak Harley Davidson Fesztiválként emlegetik, hanem egyszerűen csak alsóörsi motoros találkozónak hívják, hiszen a gyönyörű chopperek mellett sport és speed motorok, de még pici robogók is tiszteletüket teszik. A motorozás és az alsóörsi motoros találkozó egy életérzés, amely azonnal beszippant, ha egyszer kipróbálod!

 

A felvonulás azok számára is hatalmas élmény, akik motor nélkül érkeznek, hiszen végignézhetik, ahogy a lezárt utakon végighajtanak ezek a gyönyörű járgányok, lehetőség van megnézni őket közelebbről, sőt, akár fel is ülhetünk 1-1 motoros mögé, hogy elkísérjük őket egy rövidebb szakaszon.

 

Alsóörsön a Harley Davidson fesztivál jelzi a nyár kezdetét, és évek óta jellemzően fantasztikus az időjárás is ezen a hétvégén, remélhetőleg ez idén sem lesz másképp!

 

 

A fesztivál egyébként az Európa Kempingben zajlik, ahol számos program várja a látogatókat, legyen szó akár motoros, akár motor nélküli érdeklődőről! 

 

Egy biztos, ha egyszer ellátogatsz az Open Road Harley Davidson fesztiválra, akkor soha többé nem hagyod majd ki! A rendezvény és Alsóörs idén is minden bizonnyal teltházas lesz, már csak a fellépők miatt is! A 17. Open Road fesztivál fellépői közül néhány, ízelítőül: a Helloween több éves szünet után újra a húrok közé csap, de fellép még a The Sweet! is, így a rock szerelmesei egész éjjel rázhatják a fejüket!

 

Ugye Te is ottleszel idén a 17. Open Road Harley Davidson Fesztiválon? 

 

Kép forrása

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket