Óriás dugó Kínában

Ilyen egy közlekedési dugó Kínában

Szerző: tpalee - 2016.11.22.

Mi magyarok már azt is nehezen tűrjük, ha egy nyár esti Balaton-Budapest út 2 órán át tart, sőt másnap még a híradóban is helyet kap, mint szenzáció. Akkor vajon mit szólnánk, ha egy ilyen dugóban kellene várakoznunk, mint amilyen Kínában volt?

Óriás dugó

 

Azt mindannyian tudjuk, hogy Kínában él a legtöbb ember, ha országokra bontva kell ezt a statisztikát megnéznünk. Ennél fogva abban az országban nyilvánvaló módon előfordulnak olyan dolgok, melyek a mi, európai szemünknek nagyon furcsa.Így van ez akkor is, mikor a világ talán legnagyobb közlekedési dugójáról kapunk felvételeket és videókat.

 

Egy ilyen -nincs jobb szó rá- gigadugó alakult ki egy Peking felé vezető autópályán amikor az októberi nemzeti ünnep után próbáltak meg sokan visszajutni a fővárosba.Az autók egy fizetőkapunál torlódtak fel- még szerencse, hogy nálunk nem használatosak ezek a sokat támadt rendszerek. Az sem javított a helyzeten, hogy a  fizetőkapu után lecsökkent a járható sávok száma, így aki a több órás várakozás után túl volt a fizetésen, még mindig nem tudott kiszabadulni a dugóból.  Nem letten volna ott szívesen. Elképzelhetetlen érzés lehet egy ilyen torlódásban ülni.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket