Hatalmas pókokat talált otthonában egy nő!

Amit ez a nő az otthonában talált, attól napokig rémálmok kísértenek majd!

Szerző: kvothe - 2017.03.26.

Te mit csinálsz, ha pókokat találsz otthonodban? Lecsapod őket egy újsággal, esetleg rájuk fújsz egy adag rovarirtót? Ausztráliában nem így működnek a dolgok!

Hatalmas pókokat talált otthonában egy nő!

Ha azt hitted, hogy néhány keresztespók az erkélyen kellemetlen látvány, akkor nézd meg, mi vert tanyát egy ausztrál nő otthonában – ez már több, mint horror!

 

Ez a változás sokaknál akkor következik be, amikor otthonukban a lehető legkényelmetlenebb és legváratlanabb helyen bukkannak egy méretes példányra. Ilyenkor a legtöbben megragadjuk a legközelebbi újságot, légycsapót vagy seprűt, és ádáz harci kiáltással nekirontunk a betolakodónak. Az egyetlen hely, ahol ez a hősies próbálkozás életveszélyes lehet, az Ausztrália, ahol köztudottan hatalmasra és halálosra nő minden élőlény az embereken kívül.

 

A történet egy ausztrál nő otthonában játszódott le. A háztulajdonos egyik nap különös képződményt fedezett fel a háztetőn. Kis híján elájult, amikor szembesült a helyzettel!

 

Folytatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket