Ez derül ki rólad az orrod alapján

Mit árul el személyiségedről az orrod alakja?

Szerző: kvothe - 2020.03.19.

Tudtad, hogy orrod alakja és formája mi mindet mesél el rólad, mint emberről? Most megmutatom a leggyakrabban előforduló formákat – rólad mit árul el az orrod?

Ez derül ki rólad az orrod alapján

Minden nap látjuk magunkat a tükörben, és valószínűleg más emberekkel is rendszeresen találkozunk a hétköznapjaink során. A legtöbbek számára a szemek a legkülönlegesebb részei az arcnak, és más részleteket gyakran alig veszünk észre.

 

Tudtad viszont, hogy az ember orra alapján mennyi mindent megállapíthatunk róla? Ezt egy kutatás eredményei alapján állítja Avraham Tamir, a Ben-Gurion egyetem egyik professzora.

 

Lássuk tehát a különböző formák és alakok jellegzetességeit!

 

1. Núbiai

Az orr egyenes, a vége pedig lefelé nyúlik. Igazi optimista vagy, aki képes bármilyen problémás helyzetre megoldást találni. Igyekszel mindig másokon segíteni, és mindent megteszel azért, hogy körülötted lévők mindig jól érezzék magukat. Egy kissé kíváncsibb is vagy más embereknél.

 

2. Görög

Az orr keskeny, egyenes és hosszú. Mindent próbálsz a praktikus oldaláról megvizsgálni. Nem kedveled a figyelmet, ezért inkább kerülöd a szereplést és a nyilvános megszólalást. Nem szívesen mutatod ki az érzéseidet és érzelmeidet, ezért sokak szemében visszahúzódónak tűnhetsz. Azonban akik igazán közel állnak a szívedhez, teljesen megbízhatnak benned.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket